2777
2789
عنوان

مامانای شما هم اینجورین❓

294 بازدید | 34 پست

سر کوچکترین چیزی که با احترام جوابشونو میدی بعد موضوع رو هی کش میدن اخرم میگن تو صبر نداری تو بی طاقتی همه که مثه من نیستند که تحملت کنن پس فردا شوهر کنی میخوای چیکار کنی

و من هم فقط سکوت.. الانم گریه

نمیخوام بی احترامی کنین به مامانم فقط بگین مامانای شمان اینطورن یا فقط منم؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا من که همینه بقیه رو نمیدونم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

همه مادرا همینن منم دو روز پیش دعوام شد باهاش تا الآنم نه اون باهام حرف میزنه نه من

سخته که مامانت دلتو بشکنه...

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

مامانا همشون غر میزنن هرکدوم غر مخصوص ب خودش

کاش من در اینده اینجور نشم 

نه تا این حد. بنظرم گاهی یکم فاصله و رسمی و با احترام بودن ممکنه کمک کنه

اره شاید

منم خیلی صمیمیم باهاشون شاید باید یکم از این صمیمیتمو کم کنم برم تو غار تنهایی خودم

همه مادرا همینن منم دو روز پیش دعوام شد باهاش تا الآنم نه اون باهام حرف میزنه نه من

🥲💔

ولی مطمنم بعدش عذاب وجدان هم میگیرن

نود و نه درصد مامانای دهه پنجاه و شصت همینن خیالت راحت

🥲💔هعی

سخته که مامانت دلتو بشکنه...

مامان من که خیلی دلمو شکونده...

البته منم بی تقصیر نیستما ولی اونم بعضی وقتا از رو حرص حرفایی میزنه که دشمن آدمم نمیزنه بهش

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2025-11-13-17-17-20-703_com.android.chrome_oudz.jpg