2777
2789
عنوان

سردرگمم

46 بازدید | 7 پست

بچها خواستگاری داشتم که فهمیدم متعصب مذهبی سیاسی و غیرتی هست. پیش مشاورمون که رفتیم بهم گفت حتی خدا هم بنده هاشو کنترل میکنه. اگه انقد حساس باشی تا 50 سالگی مجرد میمونی. این دکتره تست های مختلفی گرفت و می‌گفت من شخصیت پنهانتون رو بررسی میکنم. و اون شخصیت بی نظیری داره 

میدونم خودم کمال‌گرا هستم و ترسو

اما نمیدونم به حرف مشاور  گوش بدم یا ن

چندتا از رفتارهای خواستگارت را بگو تا ببینیم چجوریه

مثلا میگه حسودم نمیخوام بقیه مردا ببیننت

بیرون به خودت نرس چون متعلق به همسرتی فقط تو خونه باید برسی به خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا میگه حسودم نمیخوام بقیه مردا ببیننتبیرون به خودت نرس چون متعلق به همسرتی فقط تو خونه باید برسی ...

نه واقعاً این اسمش بددلیه در اون مرکز مشاوره را هم باید گل گرفت

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه واقعاً این اسمش بددلیه در اون مرکز مشاوره را هم باید گل گرفت

حالا  بهم گفت تو داری به خودت دروغ میگی. داری بهونه میاری چون ازش خوشت نیومده 😓 شوهر پرونی میکنی. 

آخه من چکار کنم

حالا بهم گفت تو داری به خودت دروغ میگی. داری بهونه میاری چون ازش خوشت نیومده 😓 شوهر پرونی میکنی. آ ...

ببین قراره یه عمر این آدم را تحمل کنی میتونی با این رفتارش من نمی‌دونم شاید بتونی ولی واقعا این حساس بودن یا چیزی نیست واقعیته اون آدم مشکل داره و باید خودش را درست کنم شوهر نکردن که نکردنه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین قراره یه عمر این آدم را تحمل کنی میتونی با این رفتارش من نمی‌دونم شاید بتونی ولی واقعا این حساس ...

اینکه اجازه نداری لباس خودتو انتخاب کنی یا تو خیابون به یکی نگاه کنی یا تفکرات خودتو داشته باشی... نمیدونم آدمایی که حساس نیستن میتونن در چنین شرایطی هم اوکی باشن 

اینکه اجازه نداری لباس خودتو انتخاب کنی یا تو خیابون به یکی نگاه کنی یا تفکرات خودتو داشته باشی... ن ...

دقیقاً چون که هنوز قبول نکردید بهت میگم بیشتر و امارات خیلی بیشتر راجع بهش فکر کن یعنی آدم عقلش نمی‌رسه چجوری رفتار کنه که به نفر دیگه هیچ بخواد تذکر بده و بگه