وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
دوستان ما دوبار نتونستیم کالابرگ بگیریم کارت همسرم مسدود بود
الان سری قبل که واریز کردن ما کارتموم اوکی شد ولی سهام نیومده بود
پرسجو کردیم گفتن چون دوبار نگرفتین دیگه براتون واریز نمیکنن
کسی میدونه باید چیکار کنیم ؟؟؟
میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔