2821
2789
عنوان

سر دردد

49 بازدید | 10 پست

دیروز از صب تا شب کل سرم درد میکرد 

شب هم نمیشد ۴صبح 

آنقدر درد کشیدم آخرش خوابیدم الان بلند شدم الانم فک کنم یه طرف سرم میخاد درد کنه 

من چیکار کنم خسته شدم

ب چشم پزشک هم مراجعه کن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چشمات ضعیف نیست

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

ضعیف هم باشه سر درد عادی با قرص خوب نمیشه؟

اگه چشمات ضعیف باشه،ممکنه سردردت ناشی از اون باشه.برو دکتر چشم پزشک ازت تست بگیره در مورد بیناییت.یه عینک مینویسه چشمات اوکی میشه سردردت رفع میشه.اگه چشمات ضعیف نباشه احتمالا سینوزیت داری.که باید یه مدت زیر باد کولر نخوابی و چرک خشک کن مصرف کنی.

ضعیف هم باشه سر درد عادی با قرص خوب نمیشه؟

یکم بهتر میشه ولی باید عینک بزنی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز