سلام دوستان دیروز بخاطر وزن بالا و لاغری آمپول اسپارتینا زدم تهوع وخستگی دارم سوالم اینه این شرایط تاکی ادامه داره و هیچ میلی به غذا تا حتی چای هم ندارم کسی تجربه این آمپول رو داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نشنیدم اسمشو. کی بهت تجویز کرده؟ دکتر رفتی هزینش چقدره گلم چند کیلویی بزبخشید سوالاتم زیاد شد چند س ...
من حدود ۳هفته قبل همراه دوستم که ۱۲روز بود عمل مینی بای پس کلاسیک انجام داده بودپیش دکتررفتم که منم بخاطر وزن بالا که ۱۰۲ کیلو هستم عمل کنم که متاسفانه تو این ندت اوضاع خراب دوستم رو دیدم ازعمل منصرف شدم تحت نظر دکترتغذیه آمپوا اسپارتینا همون مانجاروی ایرانی رو تزریق کردم قیمت ۴قلم شد ۱۱میلیون
این خانم بوتاکس معده هم کرده کاش میومد در مورد هر دو روش هم امپول و هم بوتاکس توصیح میداد ک اثر داشت ...
عزیزمبوتاکس پارسال انجام دادم تا ۴ماه بی اشتها بودم کلا ۸کیلو کم کردم و بعد اشتها برمیگرده اگه مراقب نباشی مجدد چاق میشی منم بخاطر اینکه دوستم قصد عمل داشت گفتم وزنم بره بالا خیالی نیست عمل میکنم که با نظر دکترم گفت آمپول بزن همزمان که ورزش یا پیاده روی با یه رژیم خوب برو جلو دوبرابر لاغرت میکنه
من حدود ۳هفته قبل همراه دوستم که ۱۲روز بود عمل مینی بای پس کلاسیک انجام داده بودپیش دکتررفتم که منم ...
عزیز دلم کاش ورزش میکردی ولی ادامه دار و رژیم فستینگ میگرفتی خیلی ضرر داره نگفتی چند سالته. این امپول ها خیلی عوارض دارن با یازده ملیون یه مربی ورزش خصوصی میگرفتی انقدر تاثیر مثبت داشت روت که حد نداشت
خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
چون امپول ها هفته ای یک باره پس اشتهات احتمالا صفر میشه مواظب باش ضعف نکنی و متوجه نشی اونوقت بدنت ش ...
ازدیروزفقط آب میخورم من قبلا هرچی رو میدیدم یه دستی توش میبردم ازدیروزهمسرم تعجب کرده توچراهیچی نمیخوری اصلا میلم نمیبره غذارو میبینم بدم میاد چشم حتما به توصیه شما عمل میکنم😊