2777
2789
عنوان

خسته شدم یکی بیاد

58 بازدید | 5 پست

روانشناسی یا مترجمی برم بلاخره ؟؟؟!!!!

وقتی تصمیم میگیرم روانشناسی بخونم میزنم تاپیک همه بد میگن میزنم مترجمی دوباره همه بد میگن روانشناسی و خوب میگن دوباره تحقیق میکنم میبینم همه بد گفتن خسته شدم

کدومو برم؟؟روانشناسیو برای این گفتم برم که شخصیتمو اجتماعی بکنم ترس از جمع و عزت نفس مو درست کنم از اون ور میگم مترجمی کارش بهتره زودتر کار پیدا میکنم خواهشاً راهنمایی کنید متاهل دوتا بچه ....برم پیام‌نور خ‌به؟؟؟؟

برو مترجمی 

روانشناسی اگه صرفا برای خودسازیه رک بگم بدردت نمیخوره 

کتابای روانشناسی بخون، کلیپها از روانشناسا نگاه کن، پيش مشاور برو 

وگرنه روانشناسی خوندن صرفا تاثیر خاصی نمیزاره 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

برو مترجمی روانشناسی اگه صرفا برای خودسازیه رک بگم بدردت نمیخوره کتابای روانشناسی بخون، کلیپها از رو ...

واقعا؟تاثیر نمیزارم روخودم؟؟؟من فکر کردم روانشناسان رفتارشان اجتماعی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟تاثیر نمیزارم روخودم؟؟؟من فکر کردم روانشناسان رفتارشان اجتماعی میشه

اکثرا همینطوریه و روانشناسا بخاطر شغلشون ارتباط عمیق و برخورد خوب با آدما رو بلدن

ولی میگم بستگی داره خودت بخوای از این علم استفاده کنی یا فقط برای مراجعه کنندت صرفش کنی 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اکثرا همینطوریه و روانشناسا بخاطر شغلشون ارتباط عمیق و برخورد خوب با آدما رو بلدنولی میگم بستگی داره ...

ببخشید شما درستون تموم شده یا ترم چندید؟؟از ترم چند  میتونم تغییرات رو با تلاش خودم ببینم؟؟؟