2777
2789
عنوان

پس ندادن قرض

110 بازدید | 6 پست

درس امشبم اینه یاد بگیریم پول به کسی قرض ندیم اونم درصورتی که خودش ازمون نخواسته تا بعد مجبور نشیم بیافتیم دنبالش با خواهش ازش پس بگیریم و اونم نده و خودمون رو کوچیک کنیم تهشم بشیم آدم بده🙃ای کاش جلوی احساسات بی صاحابمو میگرفتم و برای هرکسی دل نمیسوزوندم و از جون مایه نمیذاشتم

کلا قرض دادن و قرض خواستن مخصوصا تو این زمونه اشتباهه. همه چیز به سرعت ثانیه درحال گرون شدنه، ضمنا موقعی که پول و میدی آدم خوبی هستی، موقع پس گرفتنش انقدر خارو خفیف میشی که انگار داری پول خودت و گدایی میکنی، اخرشم از چشم طرف میفتی. انگار پول زور ازش گرفتی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زور داره پول خودت رو گدایی کنی

مادر منم ضامن وام خواهرش شد قسط هارو پرداخت نمیکرد و با پررویی میگفت میخواستی ضامن نشی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

کلا قرض دادن و قرض خواستن مخصوصا تو این زمونه اشتباهه. همه چیز به سرعت ثانیه درحال گرون شدنه، ضمنا م ...

والا دقیقا همینه باید تمرین کنم تصمیم هیجانی نگیرم،متاسفانه اولین بارمم نیست

خیلی زور داره پول خودت رو گدایی کنیمادر منم ضامن وام خواهرش شد قسط هارو پرداخت نمیکرد و با پررویی می ...

اینو گفتی داغ دلم تازه شد

مادر من طلاهاش رو فروخت و وام گرفت داد به خواهرش که شریک بشن توی مغازه، اون پول رو برداشت کلا منکر شد پولی گیرش اومده،به پول الآن معادل۴_۵میلیارد تومن میشه نصف ارزش اون مغازه،مامانمم چون خواهرش بود ازش هیچ دست نوشته یا چک و... نگرفته بود الآن۲۰سال گذشته اون زن مغازه رو هم فروخته ولی من به شخصه حلالش نمیکنم تا ابد

اینو گفتی داغ دلم تازه شدمادر من طلاهاش رو فروخت و وام گرفت داد به خواهرش که شریک بشن توی مغازه، اون ...

دیگه به هیشکی نمیشه اعتماد کرد 

قرض هم میدی باید مدرک داشته باشی که دو روز دیگه نزنه زیرش

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند