2777
2789
عنوان

انصاف نیست

130 بازدید | 15 پست

تو شهر غریب زندگی کنی 

خانوادت پیشت نباشن 

شوهرت شیفت شب سرکار باشه 

بچه کوچیک داشته باشی 

قبلاً از تاریکی و زلزله و رعدوبرق میترسیدی 

الان باید از انفجار وبمب هم بترسی 

طاقت آدم چیه 

چندساله شب نخوابیدم 

قراره کی تموم شه 

شوهر شوهر این بوووود!!؟ زندگی مشترک این بود!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر بابا. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من دوازده ساله این شرایط رو دارم عزیزم،شش سال اولش تنهای تنها حتی گاهی توی ساختمون وگاهی توی بن بستمون تنهابودم،شش سال دومش بادخترم تنها میشیم من عادت کردم به این شرایط،تازه یکماهه شوهرمو فقط صبحکارکردن قبلا شیفت شب هم بود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چرا

خانواده من پردردسر و پر ادعان وانتظارات زیادی دارن و شاکی

خانواده شوهرم دنبال ایراد گرفتنن و سوژه هر وقت باهاشون رفت و آمد داشتیم تا مدت ها منو همسرم با هم درگیر بودیم

شوهرمم کلا یه آدم بی درک و بی عاطفه اس یعنی بود و نبودم براش فرقی نمیکنه 

شرایط زندگی شما برای من خوبه 

چون از همه دور میشم کمتر غصه میخورم

خانواده من پردردسر و پر ادعان وانتظارات زیادی دارن و شاکیخانواده شوهرم دنبال ایراد گرفتنن و سوژه هر ...

خب این نوع مشکلات شایدم بدتر همه دارن منم جزوشون...

در حال حاظر شبا این مشکلم ودارم

من دوازده ساله این شرایط رو دارم عزیزم،شش سال اولش تنهای تنها حتی گاهی توی ساختمون وگاهی توی بن بستم ...

الان عادت کردین؟

به چی 

من آخه واقعا میترسم 

از اینکه جن ببینم 

زلزله بیاد 

بارون رعدوبرق 

بعدشم که جنگ

ازین که حتی برقا بره

الان عادت کردین؟به چی من آخه واقعا میترسم از اینکه جن ببینم زلزله بیاد بارون رعدوبرق بعدشم که جنگ

به تنهاموندن عادت کردم.به این چیزافکرنکن به چیزای مثبت فکرکن.خودتو سرگرم کن تاخوابت ببره.واقعا اگربه خودت کمک کنی آروم میشی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
با گوشی دارم ور میرم دیگه همین کار دیگه ای نمیتونم بکنم

ذهنتو از اون فکرا دورکن.یدونه لامپ روشن بذار،کتاب بخون.فیلم ببین تا چشمات خوابشون ببره