2777
2789
عنوان

5 سال زیاده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 48 پست
دیگه تلاش بالاتر ازاین دیدی با ۲۶ سال سن مث بچه ها ۱۳ ساله همش دمبالش دوییدم از همع دوستاش خواهش کرد ...

یروزی پشیمون میشه ولی ..🥲

اکس منم شد 

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا؟

مگه رو پیشونیم نوشته برو دوراتو بزن عشقو حالتو کن وقتی پشیمون شدی برگرد ؟

با یکی دیگه تو رابطم 

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

مگه رو پیشونیم نوشته برو دوراتو بزن عشقو حالتو کن وقتی پشیمون شدی برگرد ؟با یکی دیگه تو رابطم

میتونم بپرسم

چند وقت بعد کات رفتی تو رابطه؟ ینی تونستی کنار بیای و ادم جدیدی وارد زندگیت کنی

البته اگ دوست داشتی جواب بده

میتونم بپرسم چند وقت بعد کات رفتی تو رابطه؟ ینی تونستی کنار بیای و ادم جدیدی وارد زندگیت کنی البته ا ...

۵ روز 🤣