2777
2789
عنوان

❌همه میگین نامزدیتو بهم نزن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 20 پست
عزیزم حتی ماهایی که با خانواده زندگی کردیم پر از مشکلات و تروماهایی هستیم تو یه جور من یه جور اما به ...

اینی که شما میگین خیلی رویاییه نمیتونم اینجوری فکر کنم 

اره میشناسمش خوبم میپونم  که قبول میکنه حتی خیلی پیشنهادا میده که خواهرمو بیاره براش خونه بگیره ولی دیگه یه گوشه از ذهنش بی لیاقتی پدرمو خانوادم و بی ارزشی من نقش میبنده و یه روزی اینارو بروز میده

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین اینو بگو استارتر اسم پزسک بیاد کسی دیگه نمیپرسه

به اینم فکر کردم ولی بهزیستی رو کی باور میکنه با نظر پزشک فرستاده باشی

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

اینارو باید همون اول بهش میگفتی ن الان ک قایم باشک بازی کردی با اون بدبخت 

بعدشم رفته باشه بهزیستی مگه دست تو بوده مردیکه نخاد درک کنع همون نباشه بهتره ولی تو یبار بگو 

اگه نمیخاستی شوهر کنی خاهرتو نمیزاشتی بره  چن چندی با خودت

به اینم فکر کردم ولی بهزیستی رو کی باور میکنه با نظر پزشک فرستاده باشی

مگه نمیگفتی افسردگی داره بگو دکترش گفته باید بین جمع باشه نه تک و تنها با پرستار تو خونه و گرنه بگو خودمون یه خونه براش میگرفتیم، پیش زن بابام هم نمی ره زن بابام ارتباطمون صمیمی و راحت نیست و اونم شاغله سرش مشغوله کارشه و گرفتار مشکلات خودش

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻