2777
2789
عنوان

دلم گرفته

120 بازدید | 11 پست

من بچم سقط شده تاپییکای قبلیمو میبینم دق میکنم وااای یچه ها نمیدونم حس میکنم دیگه باردار نمیشم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

واااااااای خدا دیونه دارم میشم لک دیدم چرا نرفتم دکتر که بهم شیاف بده چرا اینکارو کردم 

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گاهی وقتا یه چیزایی قسمت نیست صلاح نیست و توسط خودمون از دست میره. اگر قسمت و صلاح بود اون بچه بمونه شماهم پیگیر میشدی. ایشالا یه نی نی خوشگل زودی بیاد تو دلت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم گاهی وقتا یه چیزایی قسمت نیست صلاح نیست و توسط خودمون از دست میره. اگر قسمت و صلاح بود اون بچه ...

هزار بار خودمو‌لعنت میکنم چرا نرفتم دکتر چرا ندیده گرفتم فقط میگم خوابه الان‌ 

واااای دارم‌دیونه میشم 

عزیزم گاهی وقتا یه چیزایی قسمت نیست صلاح نیست و توسط خودمون از دست میره. اگر قسمت و صلاح بود اون بچه ...

الهی امین فقط میگم چرا اینکارو‌نکردم چرا اونکارو نکردم

یه مثال برات میزنم. البته که قیاس مع الفارغ هست. من خیلی خیلی دوست دارم خونه ام رو عوض کنم . میگن چهل روز سوره حشر رو بخونی برای حاجت خیلی مجربه . من که انقدر علاقه دترم این اتفاق بیفته سرخوندن این سوره هی دست دست میکنم هی نمیشه وقفه میفته یادم میره امروز فردا میکنم و... .اگر قسمت من باشه که خونه ام عوض بشه مصمم میفتم به خوندنش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه مثال برات میزنم. البته که قیاس مع الفارغ هست. من خیلی خیلی دوست دارم خونه ام رو عوض کنم . میگن چه ...

درسته ولی نمیدونم هی‌میگم باعثش من بودم

درسته ولی نمیدونم هی‌میگم باعثش من بودم

خودتو سرزنش نکن. میدونم خیلی سخته. اما به این فکر کن اگر به دنیا میومد و ناقص بود اختلال داشت و یا هرچیز دیگه ای چقدر بد بود. جلوی چشمت اب میشد و کاری ازت بر نمیومد. الان که اخر دنیا نیست. حسش که نکرده بودی. ندی ه بودیش که. باهاش که زندگی نکرده بودی. ایشالا چندتا بچه ی نازو قشنگ میاری

دلت رو بذار روی دل مادرای شهدا ببین اونا بیشتر سختشون بوده و هست یا شما

چیزیه که شده. فقط به خودت بگو بعدها بیشتر دقت میکنم و حواسم هست. 

چیزیه که شده. فقط به خودت بگو بعدها بیشتر دقت میکنم و حواسم هست. 

مرسی عشقم بابت دلداریت کلی ارومم کردی

قربونت. همیشه فکر کن ممکن بود اتفاق خیلی بدتری بیفته. خداروشکر که حالت بهتره. نشین غمبرک بگیر. زندگی با تمام تلخی ها و شیرینی هاش جریان داره پس زندگی کن و لذت ببر