سلام دوستان شبتون بخیر راستش نمیدونم از کجا شروع کنم چطور بگم من در حال حاضر ۲۲سالمه و ترم چهارم یه رشته ای هستم که هیچ علاقه ای بهش ندارم و از طرفی به اجبار خانواده سال ۱۴۰۲ رفتم دانشگاه هر کاری کردم نتونستم با رشتم ارتباط بگیرم همش یه حس ناکافی بودن و خلا وجودی بهم دست میده که از مرگم برام بدتره الان باز به این فکر افتادم که سه سال فرصت دارم مجددا بتونم کنکور شرکت کنم این قانون تاثیر قطعی معدل اینکه هر سال یه پایه رو ترمیم کنم مثلا خرداد ۴۰۵ دهم خرداد ۴۰۶ یازدهم و خرداد ۴۰۷ دوازدهم و خود کنکور رو شرکت کنم تو این دوسال باقی مونده از دانشگاهمم میتونم حسابی آماده شم عین یه دانش آموزی که تازه وارد دبیرستان شده آروم آروم و پیوسته اول پایه دهم رو پیش ببرم و بعد یازدهم و بعد دوازدهم از طرفی من نمیتونم بخاطر هزینه انصراف دانشگاه از رشته فعلیم انصراف بدم پس مجبورم دانشگاه رو پیش ببرم از طرفی من خوابگاهم و دوست ندارم خانوادم بخصوص خواهرم از این موضوع مطلع بشن چون همینجوریشم خواهرم اصرار داره برا ارشد آماده بشم اگه بدونه باز بهم کلی حرف میزنه از طرف دیگه من پشتوانه مالی هم ندارم نهایتا بتونم خود کتابای درسی رو بگیرم کتابای کمک درسی و آزمون رو چیکار کنم بازم ببخشید خیلی طولانی حرف زدم فقط دوست داشتم بگین آیا تصمیم عاقلانه ایه میدونم ریسک خیلی بزرگیه