2777
2789
عنوان

غیرت همسر

432 بازدید | 31 پست

دوستان من با نامزدم هستم و قرار بود برای مراسم عقد فیلمبردار بیاد و گفت رم میخرم برا گفتم واسه چی گفت واسه اینه که عکسا برامون بمونن و نمونم تو پیش فیلمبردار بعد گفت من تو کار تالار بودم دیدم طرف میاد نمونه کار نشون میده فیلم های بقیه مردم رو پخش میکنه و درست نیس اینکار، به نظرتون ادم شکاک هس یا نه بعد درمورد محل کار گفتم ، گفتم اگر تو مخل کارم اقا باشه مشکلی نداری گفت نه

به نظرتون ادم شکاکی هس یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حرف درستی زده

از این طریق نمیشه فهمید شکاکه یا نه

باید ببینید مثلا توی رفت و آمدهای شما چقدر حساسه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

خیر 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

نه اتفاقا راست گفته و براش مهمه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کار فیلمبردار رو ک راس میگه واقعا

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792