2777
2789

سلامتی آرامش صد پله از پول و ثروت بالاتر این که توان جسمی داشته باشی برای کار خیلی مهمه تر 

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرض بر اینکه سلامتی باشه

نه پول مهم نیست پولدارترین شخص خاندان مون رو که میشه دارای اش رو یه جورایی با وزیر وزرا اشخاص مملکتی مقایسه کرد پول نتونست براش کاری بکنه سرطان خون گرفت آلمان رفت برای درمان اما فوت شد پول مهم نیست این مهمه که من آدمیزاد توانایی این که زندگی خوبی رو برای خودم به لطف سلامتی که خدا بهم داده و توانایی که دارم فراهم بکنم وگرنه پولی که بخواد از طرف بابای پولدار برسه که بخوره تو فرق سر طرف 

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

اخلاق  طرف و علاقمون به هم ، برا من حرف اول رو میزنه .

بعد پول .

ولی کسی نیست که سه تاش + قد و بالای رعنارو داشته باشه متاسفانه😂 و ترجیحا تا آخر عمرم باید سینگل بمونم🥲

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......