2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نمیدونم چیکار کنم

248 بازدید | 13 پست

سلام 

امشب با شوهرم از سرکار اومدیم خونه من خیلی خسته بودم گفتم من مرغ و میزارم ی کم میخابم گفت چقد میخابی گفتم نیم ساعت فقط حواست ب مرغ باشه اومدم تو اتاق خوابیدم اما خیلی خسته بودم اومده بود بیدارم کرده بود من اصلا نفهمیدم و رفته بود تا اینکه یهو چشامو باز کردم دیدم ساعت 11 رفتم گفتم وای ببخشید بخدا خوابم برد اما باهام حرف نزد منم زود سفره رو انداختم گفتم بیا سر سفره اما لج کرده بود گفت من نمیخورم چندبار گفتم بیا دیگه خب ببخشید اما نیومد منم غذا نخوردم و سفره رو جمع کردم اومدم تو اتاق اونم اومد پتو برداشت رفت تو سالن بعدشم ی نفر زنگش زد بلند شد رفت بیرون رفتم بهش گفتم کجا گف قبرستون و رفت نمیدونم اومد چ جوری رفتار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من از 7 صبح تا 7 شب سرکارم اما میخام بدونم اومد من چطوری رفتار کنم باهاش تازه قراره فردا بریم مس ...

با مهربانی سعی نکن باهاش دعواکنی

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

کاش غذارو میذاشتی تا یکم باهم گپ میزدین نیم ساعت شده بود شام میخوردین و بعد زود میخوابیدین.اینطوری همسرتم تا ۱۱ تنها بوده عملا وقتی شما خواب بودی.البته واکنشش اشتباه بود خیلی و وقتی شما معذرت خواستی باید ول میکرد.بنظرم دلش از جای دیگه پر بوده 

اره من از 7 صبح تا 7 شب سرکارم اما میخام بدونم اومد من چطوری رفتار کنم باهاش تازه قراره فردا بریم مس ...

به روي خودت نيار فردا هم مي خواي بري مسافرت ديگه قهر نكنيد با هم 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

الهییییییی عزییییززززززم نوش جونت ک خابیدی چیزی نیس عزیزم الکی حساس شد خوب میشه فکرتو خراب نکن بگو خسته بودی یهو خابت برد

الانم خیلی عادی از فردا رفتار کن مث همیشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز