2777
2789
دلبر که جان فرسود از او 🤣

وایییی... شما پسرا وفا ندارید ، نفرت انگیزید همتون....

دو سال پیش یکی دقیقا این جمله رو به من گفت 🥀

الان یه لحظه قلبم وایساد 😂😂😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی... شما پسرا وفا ندارید ، نفرت انگیزید همتون....دو سال پیش یکی دقیقا این جمله رو به من گفت 🥀ا ...

تعمیم نده خواهر من ، آخه ایشون واقعا دلبر که جان فرسود از او هستن ، نمیدونی که ندیدی چشاشو 

کاربری منحل شده است 

تعمیم نده خواهر من ، آخه ایشون واقعا دلبر که جان فرسود از او هستن ، نمیدونی که ندیدی چشاشو

😂😂

اونم یه روزی همینا رو می‌گفت..... 

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

حتما اینم میگفت که من فرق دارم نه 🤣🤣 اسیر شدیم بمولا

دقیقا 😶😶😶

نکنه خودشی؟🤣🤣

دیدی گفتم 🤣🤣🤣 نبابا صددرصد که من نیستم 😂😂 مجازی بود؟

فامیل بود ، ولی خو مجازی هم بود تقریبا....

البته من هیچوقت دوسش نداشتم ، فقط یه اتفاق هایی افتاد که این وسط من قهوه ای شدم ، برا اون انقد ناراحتم😂

پیش میاد بابا زیاد سخت نگیر 😂

اوم....