2777
2789
عنوان

شوهرنامرد😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 53 پست

من خراب داشتم یعنی جی؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خیلی کلافه بود از صبحم بد جوابمومیداد،بی توجهی میکرد بهم

نه حتما اعصابش از جايي ديگه خورده شما عشق شوهرتي دوستت داره فقط وقتي عصبانيه كشش نده خودش اروم شد مياد طرفت اصلا معني نداره خرف گذشته رو پيش بكشيد

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم وقتی کسی بیحوصله است یا بهر دلیلی ناراحته بنظر خودت درسته این سوالارو اون زمان ازش پرسید تو ...

فکرنمیکرد سوالم بدباشه فقط گفتم چرا دوستم نداری

نمیدونم چرا یهو برق گرفتش..

الانم زنگ زد جوابشو ندادم  بی غیرت تو این وقت شب تنهام گذاشته

خودش یهو وسط کشید،بی مقدمه اومد درجواب اینو گفت.. منم گفتم میذارم میرم که خیلی راحت خودش رفت

این مردا یه تختشون کمه.محلشون نبایدداد 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
فکرنمیکرد سوالم بدباشه فقط گفتم چرا دوستم نداری نمیدونم چرا یهو برق گرفتش.. الانم زنگ زد جوابشو ند ...

سلام گلم، وقتی میبینی ناراحتت کلا باهاش صحبت نکن، مردا کلا وقتی ناراحتن دوست دارن هیچ کی باهاشون حرف نزنه و کاری بهشون نداشته باشه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ینی چی دوس دختر جزو خط قرمزاش بوده؟ شما دوس دخترش بودی؟

اقا بچه مثب بوده من اولین دوست دخترش بودم یه مدت ازهم جدا شده بودیم بعدش دوستای بیشعورش اینو کشیدن طرف دختر بازی

که بعدش دوباره باهم دوست شدیم خیلی اذیت شدم تا روحیش دوباره اومد سرجاش ..خیلی ادم خوبیه ها ولی این اخلاقش داره دیونم میکنه هروقت جوش میاره یکی از کارامو میزنه تو سرم نمیفهمم عصبانیتش چه ربطی به من داره 

فکرنمیکرد سوالم بدباشه فقط گفتم چرا دوستم نداری نمیدونم چرا یهو برق گرفتش.. الانم زنگ زد جوابشو ند ...

وقتی ناراحته یا حوصله نداره سعی کن فقط دلیل اون ناراحتیشو بدونی اونم اگه دلش خواست جواب بده اصرار نکن در مورد روابط خودتون یا بقیه اون زمان حرفی نزن احترام خودت هم سرجاشه یاد میگیره هر موقع ناراحت شد دلیلی نداره تلافیشو سر تو دربیاره

وقتی حرف زدن میبینی اولشه که باعث دعوا بشه، بهش بگو آروم باش ، خونسرد، بنظرت بزاریم برا فردا صحبت کنیم که آروم تر بشیم دوتامون و به حرف های هم فکر کنیم خوبه؟ که جبهه نگیره و اونم به حرفاش خوب فکر کنه

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
نه حتما اعصابش از جايي ديگه خورده شما عشق شوهرتي دوستت داره فقط وقتي عصبانيه كشش نده خودش اروم شد مي ...

اگه دوسم داشت با من اینجوری رفتارنمیکرد،قرارنیست هرچیزی میشه بکوبونه تو سرم بعد بیاد حرف خودشو ثابت کنه اخرشم بگه ببخشید ..اون ببحشیدش لای جرز دیوارم نمیخوره

من دارم پریود میشم اون سگ شده

این مردا یه تختشون کمه.محلشون نبایدداد 

اره واقعا خوبی نیومده بهش ازاین به بعد میدونم چجوری باهاش برخوردکنم اینقدر بهش محبت میکنم پرتوقع شده لیاقتش زنی بود  جیبشوخالی کنه بگه فلان چیزو میخوام..من خرم

سلام گلم، وقتی میبینی ناراحتت کلا باهاش صحبت نکن، مردا کلا وقتی ناراحتن دوست دارن هیچ کی باهاشون حرف ...

سلام عزیزم..

خب بیادبگه چشه من فکر کردم ازم خسته شده اونم یهو داغ کرد

هیچ دلیلی نداره حرف گذشته رو بزنه تو صورتم

اره واقعا خوبی نیومده بهش ازاین به بعد میدونم چجوری باهاش برخوردکنم اینقدر بهش محبت میکنم پرتوقع شده ...

منم همین تصمیمودارم محبت بهشون نیومده خستم کرده فک میکنه چون مرده هرکاردلش خاست میتونه بکنه.دردش کم محلیه تاآدم بشن 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
وقتی ناراحته یا حوصله نداره سعی کن فقط دلیل اون ناراحتیشو بدونی اونم اگه دلش خواست جواب بده اصرار نک ...

هیچ وقت نمیگه بهم..واقعا از بی توحهی بدم میاد از صبح اینجوری بود

فکرکردم دیشب دیر بیدارش کردم دلخورشده اومدم یکم براش ناز کنم که اعصاب هردومونو خورد کرد..

وقتی حرف زدن میبینی اولشه که باعث دعوا بشه، بهش بگو آروم باش ، خونسرد، بنظرت بزاریم برا فردا صحبت کن ...

بخدا همیشه همین کارومیکنم حتی تو اوج عصبانیتش میگم ببخشیدتااروم شه و واقعاهم میشه ولی وقتی حرف گذشته رو میزنه دیونه میشم..

اصلا نمیتونم هضمش کنم حرفشو