2777
2789
دستش به اونجاشه شاید از نظر جنسی تامین نمی شه

خب قبل ازاین مشکلات خودش ازم کناره گیری میکرد من بارها سمتش رفتم اما تن نداد میگفت جسم و تنم مال تو نیست گفتم از اول که منو گرفتی مال کی بود که حالا شدع مال یکی دیگع 

روانیه ادم کثیف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرش مجبور میشه که بیاد منت کشی.منم چند سال پیش با مادر شوهرم توی یه خونه زندگی میکردیم هم مادر شوهر ...

منم كه فعلا موندم كه بعد تعطيلات برم پيش مشاوره 

خيلي غده و بدتر از اون خانواده درست و با سوادي نداره كه راهنماييش كنن

همچون يه جورايي چشم ديدن من ندارن چون من خيلي ازشون از همه نظر سرترم خيلي بهم حسادت ميكنن اين همه فهميدن 

منم كه فعلا موندم كه بعد تعطيلات برم پيش مشاوره  خيلي غده و بدتر از اون خانواده درست و با سواد ...

دقیقا شرایطت مثل اون موقعه منه عزیزم.اما سعی کن در هیچ صورتی باهاش تماس نگیری تا خودش بیاد جلو.

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
من داشتم سعی میکردم ک این وسط دعوامون شد برای چندمین بار کتکم زد منم رفتم خونه مامانم بعد رفتم پزشکی ...

منم از طرف پدرش اسيب ديدم ولي چون پير مرد بود نرفتم پزشك قانوني ميرفتم حتما براش حكم ميبريدن ولي ميخوام بگم رفتم و حكم دارم كه جمع و جور كنن و منت بزارم سرشون كه اگه نرفتن دنبالش بخاطر سن و سال پدرت بوده

دقیقا شرایطت مثل اون موقعه منه عزیزم.اما سعی کن در هیچ صورتی باهاش تماس نگیری تا خودش بیاد جلو.

نگرفتم الان يكماهه فقط اشتباهم شايد اين بود جواب سنوگرافي رو براش فرستادم كه بفهمه بچه اش پسره همين ديگه نه زنگي زدم نه مسيجي دادم هيچي 

😔😔چه قسمتی بود نصیب ما شد !!

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫