2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😱

591 بازدید | 36 پست

کاربری مامانم تو عضویت ۹۸ رو پیدا کردم، الان ۱۶ سالم هست، سوالاش درباره من بوده، باورم نمیشه اصلا همچین چیزی

جهنم؟ ما برنابئو داریم🤍🤍🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب و اینکه اونم سردرگم بوده که اومده اینجا راجبت سوال پرسیدهرو قبل اینکه نی نی سایت خراب بشه عضو بوده دوران خوبی عضو بوده تقریبا 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

گوشیشو گرفتم که بیام تو سایت بعد یه رمزی سیو داشت واسه اینجا، زدم و وارد شدم

بعد تاپیکه هنوز بود ؟ 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

نه به نی نی یار گفته حذفش کردهحاجی اگه بود😂😂

🤣🤣🤣

مامانت می‌دونه اینجا عضوی؟

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

2827
2791
2779
2792