2777
2789
عنوان

شیو بدن با چی بهتره⁉️

115 بازدید | 10 پست

درود شبتون بخیر

یه مسافرت چند روزه داریم که دوشنبه صبح راه میفتیم تا چهارشنبه صبح که برمیگردیم

توی این فاصله واقعا نیاز دارم موهای بدنم در نیان ولی ژیلت فایده نداره. صبح بزنم ظهر دراومده!

چیکار کنم با چی شیو کنم که دیرتر دربیاد؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که با ژیلت شیو میکنم اما کاش موهای سر مون هم همینجوری رشد میکرد 😂💔

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

وا من دیروز زدم هنوز درنیامده 🤣

بخدا انگار کود میریزن پاش

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

موم

شبیه پودر موبره یا فرق داره؟

وکس

درنمیاد؟