2777
2789
عنوان

چقدر تنهام 😰

108 بازدید | 11 پست

دلم یک دوست خوب میخواد یک دوست همجنس منظورمه چون نه تو دبیرستان کسی باهام دوست شد نه تو باشگاه  تو زندگی هیچوقت هیچ دوستی نداشتم بخاطر این موضوع افسردگی گرفتم اینجا هم که گفتم دنبال دوستم نینی یار منو مسدود کرد نمیدونم چرا ولی خواهش گزارش نزنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بنظرم لازمه مهارتهای ارتباطی برای پیدا کردن یک دوست خوب رو پیدا کنین. یک جای کار میلنگه که نتونستین یک دوست نه در مدرسه نه تو باشگاه پیدا کنی؛ اگه تونستی یک کتاب خوب در اینباره بخون یا حتی اگه وقت داشتی پیش یک مشاور بری که قشنگ راهنماییت کنه.

شهادت هنر مردان خداست🖤

خب بنظرم لازمه مهارتهای ارتباطی برای پیدا کردن یک دوست خوب رو پیدا کنین. یک جای کار میلنگه که نتونست ...

اره خودمم تو فکر این بودم که مهارت هام قوی کنم ولی کلا بیبی فیسم زیاد جدی گرفته نمیشم 

اره خودمم تو فکر این بودم که مهارت هام قوی کنم ولی کلا بیبی فیسم زیاد جدی گرفته نمیشم

البته اینم بگم که بنظرم نداشتن دوست بهتر از داشتن دوست بد هست. چون واقعا دوستان آدم خیلی روی آدم تاثیر میذارن. میخوام بگم اینجوری هم نباشه که به هر قیمتی بخواید یک دوست پیدا کنین. 

شهادت هنر مردان خداست🖤

البته اینم بگم که بنظرم نداشتن دوست بهتر از داشتن دوست بد هست. چون واقعا دوستان آدم خیلی روی آدم تاث ...

اره با حرفتون موافقم یکبار همینطور پافشاری کردم یک ادم سواستفاده گر نصیبم شد 

این هم که میگید قیافم جدی گرفته نمیشه بنظرم نشانه ای از کمبود اعتماد بنفس هستش. شما اول باید به خودتون احترام بذارین و خودتون رو ارزشمند بدونین تا بقیه هم همچین بردداشتی از شما داشته باشن. البته اینم بگم نظر بقیه تا یک حدی خوبه تا اونجایی که به اصلاح و بهبود خودمون کمک کنه اما از یک جایی به بعد فاقد اهمیته یعنی اینجوری نباشه که ما در زندگیمون دنبال این باشیم که بقیه تاییدمون کنن و دنبال گدایی محبت بقیه بشیم یعنی عزت نفس مهمه. 

شهادت هنر مردان خداست🖤