2821
2789
عنوان

چقدر تنهام 😰

103 بازدید | 11 پست

دلم یک دوست خوب میخواد یک دوست همجنس منظورمه چون نه تو دبیرستان کسی باهام دوست شد نه تو باشگاه  تو زندگی هیچوقت هیچ دوستی نداشتم بخاطر این موضوع افسردگی گرفتم اینجا هم که گفتم دنبال دوستم نینی یار منو مسدود کرد نمیدونم چرا ولی خواهش گزارش نزنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب بنظرم لازمه مهارتهای ارتباطی برای پیدا کردن یک دوست خوب رو پیدا کنین. یک جای کار میلنگه که نتونستین یک دوست نه در مدرسه نه تو باشگاه پیدا کنی؛ اگه تونستی یک کتاب خوب در اینباره بخون یا حتی اگه وقت داشتی پیش یک مشاور بری که قشنگ راهنماییت کنه.

شهادت هنر مردان خداست🖤

خب بنظرم لازمه مهارتهای ارتباطی برای پیدا کردن یک دوست خوب رو پیدا کنین. یک جای کار میلنگه که نتونست ...

اره خودمم تو فکر این بودم که مهارت هام قوی کنم ولی کلا بیبی فیسم زیاد جدی گرفته نمیشم 

اره خودمم تو فکر این بودم که مهارت هام قوی کنم ولی کلا بیبی فیسم زیاد جدی گرفته نمیشم

البته اینم بگم که بنظرم نداشتن دوست بهتر از داشتن دوست بد هست. چون واقعا دوستان آدم خیلی روی آدم تاثیر میذارن. میخوام بگم اینجوری هم نباشه که به هر قیمتی بخواید یک دوست پیدا کنین. 

شهادت هنر مردان خداست🖤

البته اینم بگم که بنظرم نداشتن دوست بهتر از داشتن دوست بد هست. چون واقعا دوستان آدم خیلی روی آدم تاث ...

اره با حرفتون موافقم یکبار همینطور پافشاری کردم یک ادم سواستفاده گر نصیبم شد 

این هم که میگید قیافم جدی گرفته نمیشه بنظرم نشانه ای از کمبود اعتماد بنفس هستش. شما اول باید به خودتون احترام بذارین و خودتون رو ارزشمند بدونین تا بقیه هم همچین بردداشتی از شما داشته باشن. البته اینم بگم نظر بقیه تا یک حدی خوبه تا اونجایی که به اصلاح و بهبود خودمون کمک کنه اما از یک جایی به بعد فاقد اهمیته یعنی اینجوری نباشه که ما در زندگیمون دنبال این باشیم که بقیه تاییدمون کنن و دنبال گدایی محبت بقیه بشیم یعنی عزت نفس مهمه. 

شهادت هنر مردان خداست🖤

2823
2791
2779
2792