2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

169 بازدید | 7 پست

بچه ها چرا آنقدر دخالت می کنن تو زندگی آدم ؟؟؟؟

دیشب خونشون بودیم به من میگه ترخدا یه بچه بیار آخه شوهرم تک فرزنده و اینم نوه می خواد منم گفتم دوست ندارم گفت وقتی شوهرت آنقدر دوست داره باید بیاری 

آخه بچه دار شدن یه چیز شخصی بین زن و شوهر به کسی ربطی نداره که شاید تا آخر عمرم نخوام بیارم هر سری باید این شکلی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بقیه دخالتاشو نمیدونم ولی این موردو وقتی مادرشوهر شدی یا مادر زن اونوقت درک میکنی چرا میگه

نه مامان من اصلا نمیگه یا اگر شوهرم راضی نباشه برای بچه مامانم من هیچ وقت بهش نمی گفت چون معتقد ما دوتا باید درباره بچه مون تصمیم بگیریم نه کسه دیگه ای

نه مامان من اصلا نمیگه یا اگر شوهرم راضی نباشه برای بچه مامانم من هیچ وقت بهش نمی گفت چون معتقد ما د ...

یکی اینکه اخلاق هرکس فرق داره   دوم اینکه مادرت خب بالاخره اگرم بگه بچه شما بیشتر تشر میزنی بهش تا ب مادرشوهرت براهمین نمیگه

ببین منم تازه ازدواج کردم  مادرشوهرم اصلا نمیگه بچه  فقط ی بار من بحث بچه پیش کشیدم    ولی مامانم هربار منو میبینه میگه بچهههههههه بیاااااار  داره دیر میشه

دیگه هر مادری یجوره  ناراحت نباش ازش شاید دلش خیلی نوه میخواد  دوس داره مغز بادومش رو ببینه  بخصوص ک همون یه بچه رو داره    تازه مامان من سه تا نوه داره

یکی اینکه اخلاق هرکس فرق داره دوم اینکه مادرت خب بالاخره اگرم بگه بچه شما بیشتر تشر میزنی بهش تا ب ...

اره وای خیلی ذوق داره کلا ولی این سری بگه یه چیزی بهش میگم بشینه سر جاش واسه زندگی من تصمیم نگیره