2777
2789
عنوان

کرونای عراقی

97 بازدید | 8 پست

واقعا اون حجم از زائر و نبود بهداشت و امکانات کافی ،زیارت تواین شرایط قبوله؟

بری کرونابگیری بیای عده ی زیادیو مریض کنی،یک ماهه زایمان کردم،از ده روزگی بچم کرونا گرفتم و بچمم مریض شده،دارم می میرم ،سرفه های وحشتناک دارم،خواب ندارم،آرزوی مرگ دارم بخدا

خواهشا گول تبلیغات صداو سیمارو نخورین و تواین وضعیت نرین کربلا،این مدل زیارت قبوله واقعا؟!!!!!

استارتر ببخشید خانم خوشگلا خواهش میکنم یه کمکی بهم کنید بیایدد تاپیک اخرم اگه چیزی از شرایطم میدونید بگید پرورشگاه میپذیره؟؟؟ و اینکه شرایط پذیرش پرورشگاه چیه خواهش میکنم من دارم نابود میشم تو این خونه بیاید تاپیک اخررم لطفا خیلیی مهمه اخه

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه کرونا ایرانی و عراقی داره؟ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

مگه کرونا ایرانی و عراقی داره؟

شوهرم از دوست پزشکش پرسیده میگه تو صدا وسیما بخاطر سیاست هاشون عنوان نمیکنن ولی متاسفانه این بیماری خو عراقه و ظاهرا به بدن ایرانی ها اصلا نمیسازه.....

شوهرم از دوست پزشکش پرسیده میگه تو صدا وسیما بخاطر سیاست هاشون عنوان نمیکنن ولی متاسفانه این بیماری ...

همیشه این فصل که هوا سرد و گرم میشه 

سرماخوردگی زیاده 

مواظب خودت و نی نی ت  باش 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰