2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نگران نباش سقط به این راحتی هم نیست. آره زیر دلم درد می گرفت. بعدش انقدر داستان هست که میگی کاش اوای ...

این بخیر بگذره فقط

بخدا دارم دق میکنم

همش سینه هامو چک میکنم ک شل نشه

انشالله نی نیت سالم بیاد بغلت همه اینارو فراموش کنی

این بخیر بگذره فقط بخدا دارم دق میکنم همش سینه هامو چک میکنم ک شل نشه انشالله نی نیت سالم بیاد بغ ...

خب شل بشه...من هی شل میشد...شل شد نترسی😆😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خخخ اخه قبلا که سقط داشتم تا لک دیدم یه بار بعدش شل شد عزیزم شما ترسیدی خودت تاحالا؟

من اینقدر اولش خونریزی داشتم وسطاش غربالگری ریسک دار..

کلا همش تو ترس و اضطرابم😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای...خیلی سخته انشالله بقیشو راحت پشت سر بذاری

انشالله فردا هم سونوی بررسی دهانه رحم دارم😔یعنی از اولش من تو بهت و اضطراب و سختی و استراحتم😞

انشالله فردا هم سونوی بررسی دهانه رحم دارم😔یعنی از اولش من تو بهت و اضطراب و سختی و استراحتم😞

الهی عزیزم.‌.‌

خدا پشت و پناه خودت و نی نیت😍😍🙏👬

الهی عزیزم.‌.‌ خدا پشت و پناه خودت و نی نیت😍😍🙏👬

فدات عزیز دلم😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز