2777
2789
افرین دقیقاااا من خیلی مترسم بخدا دلم میخواد گریه کنم یه بار با ترس سقط کردم تابستون

نترس آروم باش...توکل بخدا کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ینی درد تخمدان از علائم بارداری میتونه باشه؟ هردو تخمدانام درد دارن. روز ۲۷ سیکلم  ۳ ساله منت ...

بله من قبل تست چندین روز درد شدید تخمدانها رو داشتم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم داشتم تا6هفته هم ادامه داشت بعدش خوب شد.میگم خانوما شما کیNtدادین؟دقیق چند هفته بودین؟

۱۲ هفته و ۱ روز

وای جدی؟ زیر دلتم مث من به جوری میشد؟؟ خداروشکر انشالله سالم بیاد بغلت نی نی ت بخدا من امروز ترس ...

نگران نباش سقط به این راحتی هم نیست. آره زیر دلم درد می گرفت. بعدش انقدر داستان هست که میگی کاش اوایلش بود. من اصلا فکر نمی کردم سرکلاژ بشم و استراحت مطلق باشم ولی شدم. نگران نباش به چیزای خوب فکر کن

پسرم همه زندگیم
نگران نباش سقط به این راحتی هم نیست. آره زیر دلم درد می گرفت. بعدش انقدر داستان هست که میگی کاش اوای ...

چند هفتگی سرکلاژ شدی؟

من امروزمیخوام برم11هفته.3روزه....زوده یعنی؟اخه سه روز اول هفته اینده که تعطیله همه چیو خراب کرده... ...

دکتر سونوگرافم به من گفت قبل از ۱۲ هفتگی تشخیص ها قطعی نیست بذار ۱۲ هفته بشی..دیگه شما رو نمیدونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز