2821
2789
عنوان

دعا پیدا کردم

122 بازدید | 14 پست

من پارسال یه دعا تو خونه پیدا کردم دو تا کاغد تا شده بود که چسب زده بودن.. روش انگار چنو تا اسم و آیه قرآنی بود و درمورد  محبت و عشق دو تا زن و شوهر غریبه بود که نمیشناختم .. نمی دونم حالا برای مستاجر قبلی بوده یا اشتباهی چیزی شده سر از خونه ما درآورده بود... چیزی نمیشه؟؟ میترسم برای خودمون مشکل ساز شه..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بندازش تو اب جاری اصلا تو خونت نگه ندار

جآری مگه آب داره

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

جآری مگه آب داره

ابی مثل اب دریا یا رودخانه که جریان داره جاری میگویند

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اگه همون یکی باشه و پیدا کرده باشی و باطلش کرده باشی نه چون منم پارسال یکی پیدا کرده بودم خانوادم به این چیزا اعتقادی ندارن اما مشخص بود کلا مشکلات زیادی پیش اومده بود برامون کلا هیچ پیشترفتی نمیکردیمو انگار بعد اینکه اونو پیدا کردیم هیچی تغییر نکرد تا اینکه دوومیشو چن روز پیش  پیدا کردم و باطل کردیم الان کم کم داره سنگینی از رومون برداشته میشه

اگه همون یکی باشه و پیدا کرده باشی و باطلش کرده باشی نه چون منم پارسال یکی پیدا کرده بودم خانوادم به ...

من فکر کنم مامانم فرداش انداختش توی آب روان.. مامانم الان فوت کرده نیست ازش بپرسم . ولی فقط همون یه دونه بود انگار یه زنه گرفته بود برای این که مهرش به دل شوهرش بشینه... نمی دونم خونه ما چیکار میکرد... میترسم برام مشکل ایجاد کنه.. 

خخخدیوونه

😁

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792