bright_blue_eyes مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1684 عنوان جذاب نیستم 208 بازدید | 5 پست هیچ وقت شخصیت کاریزماتیک یا جذابی نداشتمکسی بامن حال نمیکنهبهم میگن دخترخوبی ولی صمیمی نمیشن باهام،، همیشه برای همه ذخیره بودم برای وقتای تنهایی و بی کسیشونمطمئنم اگر باکسی ازدواج کنم چند مدت بعد از من دلزده میشه و رهام میکنه 1404/06/13 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bright_blue_eyes مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1684 دلیلشو نمیدونی نه شاید بخاطر اینه که افسرده ام بی بخارم و درونگرام و کم انرژی
neda_bano عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1774 وقتی خودت در مورد خودت همچین فکری داری چه انتظاری از بقیه داری قدم اول خودت و باور داشته باش به خودت ایمان داشته باش تا بقیه هم همون فکری که خودت در مورد خودت داری داشته باشن
bright_blue_eyes مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1684 وقتی خودت در مورد خودت همچین فکری داری چه انتظاری از بقیه داری قدم اول خودت و باور داشته باش به خودت ... چجوری خودمو باور کنم دیگرانن که به ادم اعتماد به نفس میدن یا میگیرنحتی ظاهرمم قشنگ نیست😔
neda_bano عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1774 چجوری خودمو باور کنم دیگرانن که به ادم اعتماد به نفس میدن یا میگیرنحتی ظاهرمم قشنگ نیست😔 مگه همه باید خوشکل و خوش اندام باشن؟ خودت و بپذیر نقص ها و کمبود هات و بپذیر ضمنا اگه میتونی کتاب اول عاشق خودت باش و بخون در این زمینه به من که خیلی کمک کرد