2777
2789
عنوان

دسترسی به من

91 بازدید | 10 پست

سلام، 

عزیزان هر سوالی داشتین،روانپزشکی،زبان، برق، الکترونیک، چون اینجا دیر به دیر میام، میتونین به ای دی تلگرامم پیام بفرستین

@RezoooP 

بهم خنديدن چون متفاوت بودم! بهشون خنديدم چون همه شون مثل هم بودن!

خوب شد گفتی 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب شد گفتی

تا جایی که میتونم به همه کمک میکنم، اصلأ هم بحث جنسیت و مزاحمت و... نیست میتونی تاپیک های قبلیمو ببینی، قضاوت ممنوع، جاش نباشیم سردشتی گیان😂👌🏻

تا جایی که میتونم به همه کمک میکنم، اصلأ هم بحث جنسیت و مزاحمت و... نیست میتونی تاپیک های قبلیمو ببی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂از دست شما پسرای شومپت

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

چرا هر روز برقامون قطع میشه؟🤔

تا برادران عزیز بتونن با حداکثر قوا از فارم های ماینر استخراج ارز کنن،و از طرفی کشوری که دچار بحران باشه(کمبود منابع طبیعی، خشکسالی و...) میتونه از مصونیت جنگی برخوردار شه!