2777
2789
عنوان

جنسیت در ان تی

677 بازدید | 39 پست

دیروز  11هفته و پنج روزگی سونو ان تی دادم،خداروشکر سالم بود..این سونو گرافی واسه تعیین جنسیت هفته 12خیلی تبحر داره-من ازش نپرسیدم جنسیتو-فقط آخر سر خیلی گشت گشت گفت خانم شما چاقی و بعد چند دقیقه گفت نه اصلا نمیتونم جنسیتو بفهمم..

مگه ربطی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به چاقی و لاغری نمیدونم باشه با نه ،،بیشتر به طرز قرارگرفتن نی نی بستگی داره

همه فاکتورهای سلامتیشو گفت 

بعدش گفت چاقی؟؟چندکیلویید مگه؟همش چربیه...بعد مکثی گفت نه جنسیتو نمیتونم ببینم و دیگه کارش تمام شد

دوستان خوبم واسه من دعا کنید من 14هفته هستم و استراحت مطلقم،،اخه خونریزی و لکه بینی دارم😔😔😔

عزییییزم اصلا نگران نباش...من پریروز در حد پریودی خونریزی گرفتم و الانم استراحت مطلقم-

دکتر گفت سونوگرافیت سالمه و مشکلی دلیل بر خونریزی نیس فقط استراحت کن  و فقط واسه دستشویی و غذا بلندشو  تا خوب شی-خوتریزی همیشه دلیل بدی نیس

یعنی بقیه فاکتورهای سلامتیشو تونسته ببینه؟استرس گرفتم ...آخه گفت سالمه...چجوری دیده وقتی چربی هست

جنسیت فرق میکنه ان تی میزان گردن بچه رو اندازه میگیرن اونا مشخص ولی جنسیت میگن اگه چاق باشی سخت دیده میشه

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
عزییییزم اصلا نگران نباش...من پریروز در حد پریودی خونریزی گرفتم و الانم استراحت مطلقم- دکتر گفت سون ...

فداتبشم مرسیییییی از همدردیت،عزیزم،،،منم سونو و آزمایشم خوب بوده فقط چون من دو قلو باردار بودم یکیشون سقط شد حالا همش دارم لک و خونریزی قهوه ای میبینم 

عزیزم تیغه بینی و ضخامت پشت گردن را باید برسی میکرده تونسته اما برای جنسیت دیدن آلت اون هم تو جنین به اون کوچولویی دشواره...تا هفته ۱۶ به بعد باید صبر کنی 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
فداتبشم مرسیییییی از همدردیت،عزیزم،،،منم سونو و آزمایشم خوب بوده فقط چون من دو قلو باردار بودم یکیشو ...

خیلی پیش میاد از چند قلوها یکیش سقط میشه؛خدا حفظش کنه فقط به توصیه های دکترت گوش کن

جنسیت فرق میکنه ان تی میزان گردن بچه رو اندازه میگیرن اونا مشخص ولی جنسیت میگن اگه چاق باشی سخت دیده ...

بهم میگن ممکنه دختر باشه چون نتونسته ببینه-ولی بنظرم همون چربیه نذاشته