2777
2789
عنوان

عشقم رفت

140 بازدید | 15 پست

بهش گفتم خاستگار دارم میخاستم ببینم میاد جلو یا نه  چون یک سال گذشته دیگ  ی دفه فاز برداشت فحش و بحث ک خیانت کاری عاشقی تهش همینه   اخر گفت یامن یا اون  منم گفتم تو ولی ب شرطی اول بیای خاستگاری   چی باید میگفتم؟؟؟  تهدید میکرد بلاکم میکنه 

اگه بخوادت خودش اصرار میکنه برای خواستگاری

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اینکه غرور طرف رو له کنه بگه من خواهان زیاد دارم هر کسی باشه می‌ره 

شما نمیدونید چرا

ولی زخم خورده ها می‌دونن چرا

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه غرور طرف رو له کنه بگه من خواهان زیاد دارم هر کسی باشه می‌ره شما نمیدونید چراولی زخم خورده ها ...

من براش میمیرم   باتوجه ب سنم از ایندم میترسم   میخاستم تکلیف بدونم

من خوب گفتم بهش؟؟ خیلی میخامش چیکارکنم هی میگ عاشقتم وگریع میکرد ولی اعتماد ندارم

خب اگه تو رو میخواست میومد تو رو میگرفت یا پا پیش میذاشت

خوب کردی گفتی باید بدونه مسخره اش نیستی 

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص

دست پیش گرفته پس نیفته🤣🤣🤣ساده نباش نمیاد عمراواسه سرگرمی بود

افرین میدونم   هرچی میگفت من یاااون گفتم توو  من ک هنوز قبولش نکردم  ولی باید خانوادمو راضی کنی   بحث میپیچوند ک دیدی جازدی تموم شد رفت 

خب اگه تو رو میخواست میومد تو رو میگرفت یا پا پیش میذاشتخوب کردی گفتی باید بدونه مسخره اش نیستی

الان فکرکنم بلاکم کردع دیگ   الکی تقصیرمن انداخت ک فرارکنه  فقط بهش گفتم بی عرضه نامرد  بعد خدافظی کردم  

نه خوب نگفتی این بازیا چیه؟! مستقیم و روشن میگفتی تکلیف رابطه چیه؟

الان تمومش کرد هرچی گفتم بیا حرف بزن  منم پشتتم   جا زد  خیلی سختمه چکارکنم بعدکات  سیممو عوض کنم حالم خوب بشع من خیلی دوسش دارم

الان تمومش کرد هرچی گفتم بیا حرف بزن منم پشتتم جا زد خیلی سختمه چکارکنم بعدکات سیممو عوض کنم حا ...

ایشون برای رابطه جدی شما رو نمیخواسته کاملا مشخصه 

کم کم حالت بهتر میشه نمیخواد از این تصمیمای هیجانی بگیری بجاش سرت رو گرم کن