جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4462 عنوان حقیقت نگر باشیم 108 بازدید | 10 پست میگمی قضیه رو از دهن هر کی بشنوی به همون آدم حق میدی.خیلیا میان داستان زندگی شونو تو نی نی سایت میگنو ما اکثرا به همون آدم حق میدیم و اطرافیانشو حسابی متهم میکنیمولی خب این کار درستی نیست من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️ 1397/01/06 | 18:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4462 خب الان که چی 😑 فوری جبهه گیری نکنیمطرفو شیر نکنیم که بدتر قضیه خراب شه من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4462 مجازيه شمام زياد جدي نگير زندگي واقعي شرايط و حرفها عوض ميشه زندگی واقعیم همینه من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
mamnenin عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3882 فوری جبهه گیری نکنیم طرفو شیر نکنیم که بدتر قضیه خراب شه خب میدونم الان چرا شما غصشو میخوری 😩 ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48690 حرفتون کاملا درستهولی متاسفانهیاد نگرفتیمدرست و منطقی راهنمایی کنیم و راهنمایی بگیریمخیلی وقتها فقط دنبال تایید شدنیم و مورد همدردی قرار گرفتن !!! ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
جنيفر٢ عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1207 زندگی واقعیم همینه زندگي واقعي با مجازي يه دنيا فاصله اس قابل قياس نيستاينجا همه راحت حرف ميزنن به ديگران راهكار ميدن كه مثلا جواب مادر شوهرتو بدهاما همين شخص تو زندگي واقعي خودش همچين كاري نميكنهمجازي روياييه واقعيت نيست
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4462 زندگي واقعي با مجازي يه دنيا فاصله اس قابل قياس نيست اينجا همه راحت حرف ميزنن به ديگران راهكار ميدن ... همه تو زندگی واقعی همینیمقضیه رو از دهن هر کی بشنویم بهش حق میدیم و راهکار الکی میدیم من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
جنيفر٢ عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1207 همه تو زندگی واقعی همینیم قضیه رو از دهن هر کی بشنویم بهش حق میدیم و راهکار الکی میدیم سعي كنيم تنها به قاضي نريم و عدالت داشته باشيم