2777
2789
عنوان

ناهار چی دارید ⁉️

163 بازدید | 22 پست

من هیچی 😭

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا لایک نکنید مگر اینکه خودم گفته باشم 😭🙂. یه آدم شکسته شده که فک میکنه همه مثل خودش بی سیاست ، ساده ، خاکی ان 🌚 🫴🏻عصا لازمم

قیمه گذاشتم منتظرم سیب زمینیا سرخ شه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدیم سفر کوبیده گرفتم

پرسی ۲۵۰

بابامم همش میگه میشد با این پول اینو خرید اونو خرید😂😂😂😂😂

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دمی گوجه گذاشتم با دوغ و ترشی و سبزی خیلیم گشنمه منتظرم شوهرم بیاد تازه تلوزیونم داره آشپزی نشون میده و دارم ضعف میکنم خدااا 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

شیفت شب بودم 

تازه از خواب بیدار شدم 

فکر کنم از بیرون بگیرم 😅

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر