2777
2789

منم میخام پیجم فیلم بذارم مینویسه نت قطع هس خطا میده درحالی که همه جای اینستا میره جز اپلود فیلم اصلانمیتونم پیجم فیلم بذارم

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینطوری شده بود ، تو ی پیج مال افغانستان بود پست میذاشت ایرانی ها جانین، قاتلن ، کشتار دسته جمعی کردن افغانی هارو این حرفا... منم فقط گفتم زر نزنید   ۱۰هزار نفر ریپورتم کردن دو هفته اینستا نداشتم! 

بعد دو هفته با فیلت.ر شکن نصب شد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

دقیقا میزد خطای شبکه نامشخص

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
منم اینطوری شده بود ، تو ی پیج مال افغانستان بود پست میذاشت ایرانی ها جانین، قاتلن ، کشتار دسته جمعی ...

اول از همه درود بر تو یک ایرانی غیور    

دوم از همه یعنی منم ریپورت شدم؟چرا این مشکل به وجود اومده

خدایا به امید تو
اول از همه درود بر تو یک ایرانی غیور       دوم از همه یعنی منم ریپورت شدم؟چرا این ...

احتمالش هست ریپورتت کرده باشن!

مثلا اگه 1k فالور داشته باشی، تعداد بیشتری از فالوورات باید ریپورتت کنن تا پیجت بسته شه! و همین اتفاق برای من افتاد، فک کنم ده هزار نفری افغانی ریپورتم کردن   

الان با فیلت.ر شکن امتحان کن، اگه نشد چند روز دیگه دوباره تلاش کن... خودش درست میشه