2777
2789
عنوان

مشاور رو مخ

159 بازدید | 5 پست

امروز قرار بود با شوهرم بریم مشاوره من پریروز نوبت گرفتم دیروز براشون واریز کردم 

گفته بود تو واتساپ بفرست من چون واتساپ نداشتم توی تلگرام فرستادم 

بعد من دوتا گوشی دارم اون گوشی که بهش زنگ زده بودم رو نبردم سرکار با این یکی گوشیم واریز کردم بعد با تلفن سرکارم زنگ زدم گقتم من براتون واریز کردم تو تلگرام گفت باشه 

بعد دیشب ساعت 8نیم 9بپد رسیدم خونه اون گوشیمو چک نکردم 

صبح پاشدم دیدم کلی زنگ زده و ساعت 8شب نوشته به علت عدم واریز بیعانه نوبت شما کنسل شد!!

منم عصبی شدم زنگ زدم بهش گفتم من دیروز واریز کردم اکرم این گوشیو نبردم بهتون گفتم تو تلگرام واریز کردم گفت نه چیزی نیومده من هرروز تلگرام آنلاینم گفتم تلگرامتو چک کن شما اصلا از آخر مرداد آنلاین نشدی 

دیگه گقت بندازم برای پسفردا امروز به یکی دیگه نوبت دادیم گفتم خب زنک بزن ب اونیکی بگو کنسل کنهذگقت باشه منم واتساپ نصب کردم اسکرین شات واریز و اینکه آنلاین نبوده رو برای فرستادم  

زنگ زد گفت طرف قبول نکرده برای شنبه میتونم نوبت بدم 

ما ام برای امروز برنامه ریزی کرده بودیم 

اعصابم خورد شده ب سرم زده کنسل کنم بگم پولو برگردونه 

بنظر شما چیکار کنم 

ول کن همون شنبه برو حتما خیری توش بوده

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پولو برنمی گر دونه یا زمان بره 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

ول کن همون شنبه برو حتما خیری توش بوده

آخه من پولو واریز کردم حتی چک نکرده تلگرامو

بعدش عین چی ساعت ۵ صبح رفتم سرکار ۹شب رسیدم خونه میام میبینم همچین پیامی داده

وای مثل من دکتراعصاب روان میرم دارو میخورم صبح بیدارشدم دیدم نوبت مو تو دکترتو کنسل کرده زنگ زدم موبایل منشیش جواب نداد پیام دادم من دارو ندارم چکارکنم جواب نداد مجبورشدم دارو آزاد بخرم اعصابم خوردشد بعدش پیام داد دکترنیست