2789
عنوان

سوسک کش کامن

416 بازدید | 8 پست

چطور باید استفاده کنم که برای نی نیم سیف باشه البته سه چهارروز از خونه میریم بیرون 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

نی نی رو از خونه ببرید بیرون بعد خودتون ماسک بزاريد بزنید و بعد چند روز قبل اینکه بیاین خونه در و پنجره ها رو چند ساعت باز بذاريد و بعد نی نی رو بیارید خونه

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
نی نی رو از خونه ببرید بیرون بعد خودتون ماسک بزاريد بزنید و بعد چند روز قبل اینکه بیاین خونه در و پن ...

ممنونم شما استفاده کردین؟خوب بوده؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کامن بی بو هست همون کارو میکنه اما بو نداره اسمش پترو کامن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کامن بی بو هست همون کارو میکنه اما بو نداره اسمش پترو کامن

ممنون

وایی دقیقایک ماه پیش مشکل تروداشتم عزیزم وبخاطرش تاپیک هم زدم بعدش یکی از خواهر ها شرکت نگین دشت معرفی کرد زنگ زدم امدن مشکلم حل شد شمارشو برات میزارم 88330133

این هم ادرس سایتشون 

http://negindasht.com/tiny-beetle.html

وایی دقیقایک ماه پیش مشکل تروداشتم عزیزم وبخاطرش تاپیک هم زدم بعدش یکی از خواهر ها شرکت نگین دشت معر ...

ممنونم واقعا