2777
2789
عنوان

تکواندو یا ژیمناستیک برای دختر

14987 بازدید | 26 پست

سلام من دخترم دوسال که ورزش ژیمناستیک میره العان قصد دارم بعد عید ورزشش عوض کنم چون ژیمناستیک تو ایران آینده نداره حالا میخوام ببینم ورزش رزمی برای دخترها خوبه مخصوصا تکواندو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آینده چی میخواید آخه؟!قهرمان اینا بشه یعنی؟ 

همون ژیمناستیک رو ادامه بده  خوبه که

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

خوب چرا خوب نیست 

چون خیلی بدنش و زانوهاش آسیب دیده عزیزم

تو مسابقاتم که میرفت سر و صورتش داغون میشد الانم که هیچ آینده ورزشی خوبی نداره و تو کار آزاده

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

خودش چی دوست داره؟ ورزش برا بچه ها به خصووووص دخترا عالیه؛ تاثیر خیلی خوبی روی اعتماد به نفسشون داره.علاوه بر این که سلامت بدنیشونو تضمین میکنه. ببین اگه‌روحیش میخوره به رزمی بفرستش تکواندو؛ اگه لطیفه؛ ژیمناستیک خیلی خوب و هیجان انگیزه

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

ژیمناستیک رو شنیدم مانع رشد قد میشه🤔🤔

من خودم تا کمربند سبز تکواندو گرفتم دیگه درس و مدرسه اجازه نداد ادامه بدم(دبیرستان) 

آینده که توی ایران هیچ ورزشی اینده نداره... 

ولی... 

متخصص ارتوپد بهم گفت بهترین ورزش واسه یک خانوم شنا هستش

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

تکواندو چون ورزش رزمیه هیجان داره

اما صدمات شرکت در مسابقات (مبارزه) خیلی زیاده.

مرکز اینکه فقط تو مسابقات فرم اگر اشتباه نکنم (کاتای نمایشی) شرکت کنه.

که فکر نکنم. وقتی  به اون حد برسه حرف گوش کنه

من خودم رزمی کار بودم بدنم اینقدر اون زمان سالم بود که نگو مربیامونم از لحاظ بدنی عالی مخصوصا بینهایت فرم میده به کمر اینقدر خوشگل میکرد 

البته من کاراته بودم سبک کیو کوشین

والا من که دلم میسوزه براشون تو این مسابقات پوشش دخترا رو میبینم. مخصوصا تو بین المللیا.

ورزش در حد همین سلامت خودش و سرگرمی باشه خوبه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ژیمناستیک و شنا در حد اینکه یاد بگیرن خیلی خوبه ولی واقعا برای دخترا تو ایران اینده نداره 

آینده ورزشی تو ایران وجود نداره عزیزم

جون دخترت برات مهم باشه الان کیمیا علیزاده تمام بدنش داغون شده زانوهاشو عمل کرده خب این کجاش خوبع آخه

من خودم شنا رفتم حرفه ای یاد گرفتم و راضی بودم خواهر و برادرمم رفتن رزمی الان مفصل زانوشون داغون شده ولی من خدارو شکر مشکلی ندارم

با ژیمناستیکو شنا هم میتونه آینده داشته باشه

آینده تحصیلی بهتر از آینده ورزشیه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

من تا قبل کنکور تا مشکی تکواندو رفتم 

ولی روحیه آش یکم پسرونه میشه

ورزش باید در جهت سلامتی بدن باشه نه صدمه

بخاطر همین من ورزش غیر رزمی رو برای ادامه دادن حرفه ای توصیه میکنم.حالا اگر دلش خواست یه دوره دفاع شخصی هم ببینه.

2790
2778
2791
2779
2792