نه این چه کاریه واقعا مگه اینکه نهایی باشه که اونم متن کتابو مفهومش اول میفهمیم بعد اگه نیاز شد حفظ میکنیم
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب آخه مثلاً یه درسی مثل شیمی یا حتی فیزیک هم حفظیات داره که کاریش نمیشه کرد مفهومی باید حفظ بشه
نهایت چیزی که شما باید حفظ کنی چند تا چیزه روابط مثلثاتی انواع مشتق فرمول های فیزیک نحوه موازنه معدلات و کسر های کنکوری استوکیومتری ولا غیر
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
میدونم منظورم اینه که چه زمانی این کارو انجام میدادی خصوصا توی دروسی مثل فیزیک و شیمی که بعضی جاهاش کلا حفظیه و برای حل تستا مجبوری وسط فصل این کارو انجام بدی
فدات شم عزیزمیدونم منظورم اینه که چه زمانی این کارو انجام میدادی خصوصا توی دروسی مثل فیزیک و شیمی ...
ببین این کار نیاز به برنامه داره شما اگه قلمچی برید باید براساس اون برنامه دوهفته ای بریزید و حفظیات این دو درس رو که سوال مستقیم تو کنکور دارن رو در برنامتون جا بدید