2777
2789
عنوان

یه حش ششم قوی

153 بازدید | 26 پست

توروخدا بیاد

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لایک

چشم اومد شما رو لایک میکنم

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

امد اسی لایکم کن قربونت

چشم عزیزم 

بزار بیاد 

اومدم بفرما گلم

فدات شم 

میخاستم ببینم امیررضا بهم علاقه ای داره بهم‌فکر میکنه؟

یا من الکی دارم بهش فکر میکنم هروز

اره میاد ولی ازدواج نمیکنین

چرا نمیکنیم؟

همین پاییز میاد؟

چجوری راضی میشه بیاد جلو؟اخه خودش میگه سه سال دیگه میاد

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/