دعا کن نباشه جون تو تنم نیست اکثرا نوشتن کاذبه چون بعد ۲۴ ساعت سایه انداخته ب خاطر خشک شدن
ولی من خودم سابقه دوتا س ق ت عمد داشتم و دوتا بچه هم دارم که آخری هنوز دوماه دیگه دنیا میاد که اصلا از نظر جسمانی روحی بنیه...اماده نبودم.ازکجا معلوم بعد نیم ساعت هاله ننداخته بعد 24 ساعت تو میخواستی زباله ها رو ببری دیدی. چون من بی بی چک زدم بعد نیم ساعت هاله انداخته که باردار بودم. ولی اینجوری میگی بیشتر امکان داره که نباشی چون من یک هفته نمیشد بی بی میزدم ولی تو میگی ده روز گذشته باید دقیق نشون میداد البته بقیه بارداریام همون سه دقیقه اول مثبت میشد.انشاالله که نیستی
ولی اگه باردار بودی از همون اول سعی کن خوشحال شی مصلحت بدونی چون من الان افسردگی گرفتم سر کوچکترین حرف اشکم در میاد همش الکی الکی اشکم میاد مثلاً میگم مادر خوبی نیستم گریه میکنم...خیلی بچم اذیت میشه شاید اگه از روز اول نق نمیزدم بارداریم قبول میکردم الان اینجوری نبودم. چون فهمیدم باردارم و به شدت به قرص ویار دارم سر بچه اولم کم خون سطح تمام ویتامین و آهنم کلسیم اسید فولیک...همه اون جذب کرده سر این همه پایین بوده دکتر هم هرچی تاکید کرد قرص بخورم نتونستم بخورم همش نق میزدم که آمادگی نداشتم نمیخواستم...الان تمام غصم شده بچم جوشی نشه....
بعد من جلوگیری داشتم با کاندوم مطمئنم کاندوم نه سوراخ بود ن شیطونی کردیم نه چیزی
پس دیگه مطمئن باش نیستی خیالت راحت. یا برو دکتر یا دمنوش آویشن زعفرون بابونه دارچین قهوه جوش یا عفونت داری پونه... حتما با نبات دم کن بخور که طب گرم دارن سریع پریود میشی
من قبلاً همیشه هل.دارچین.زنجبیل.بابونه.اویشن.قهوه جوش.پونه.خیلیییی کم زعفرون با نبات دم میکردم روزی چند لیوان میخوردم پریود میشدم یا برای تنبلی تخمدان هرروز بابونه دم دادم خوردم با ورزش و یوگا که خوب شدم. خلاصه دمنوش طب سنتی میشه اگه حساسیت نداری حتما بخور خوب میشی