دوپیازه مدیر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 2713 عنوان خواهرم | مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 37 پست دیگه نمیادخونمون قهرکرده بخاطرمن منم خوشحالم چون بچش اذیت میکنه خونمون 1404/06/13 | 06:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
97elysa عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 18257 شوهرش قبلانمیخواستش انقدرجادوکردکه اومدبردش البته اونموقع من نزاشتم بیادخونه بابام زمان نمی گذره همچین بلائی سر خودت میاد حالا ببین کی بهت گفتم
kimik عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3359 چقدر قلبت سیاهه عزیزم تاپیکاش بخون چند تا تاپیک قبل برعکس گفته دقیقا همون خواهر متاهله خودش جا زده حالا کدومه متاهله مجرده متوهمه معلوم نیست خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
mmmps عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 3994 دعاکنیددیگه نیاداینجادرسته خونه بابامه ولی من اینجاهستم سهم منه تااون کی گفته سهم توئه؟😐 چقدر پرویی چون تو داخشی سهم توئه؟🤣🤣🤣 چقدر بچه ایخوشبحالش که بلاکت کرده منم جاش بودم همینکارو میکردم پیرینسس🎀🤍
kimik عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3359 کی گفته سهم توئه؟😐 چقدر پرویی چون تو داخشی سهم توئه؟🤣🤣🤣 چقدر بچه ایخوشبحالش که بلاکت کرده منم جا ... تاپیکاش بخون عزیزم فیکه چند تا تاپیک قبل برعکس گفته گفته متاهلم و خانوادم و بلاک کردم و... خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
aztabestan عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5038 عزیزم تاپیکاش بخون چند تا تاپیک قبل برعکس گفته دقیقا همون خواهر متاهله خودش جا زده حالا کدومه متاهله ... رفتم دیدم اره اینجا میگه مجردم یه جا گفته من متاهلم خواهرم مجرده یه جا دیگه ام گفته بچه ۸ ساله دارم کتکش میزنم 😳🤔🤔🤔نمیدونم چه سودی میبرن الکی میگن 🥴 فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
kimik عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3359 رفتم دیدم اره اینجا میگه مجردم یه جا گفته من متاهلم خواهرم مجرده یه جا دیگه ام گفته بچه ۸ ساله دارم ... یه بار خواهر متاهلست یه بار مجرده هر دو هم از خواهرش بدش میاد دو شخصیتیه خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
aztabestan عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5038 یه بار خواهر متاهلست یه بار مجرده هر دو هم از خواهرش بدش میاد دو شخصیتیه 👌👌👌 فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲