2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر قلبت سیاهه

عزیزم تاپیکاش بخون چند تا تاپیک قبل برعکس گفته دقیقا همون خواهر متاهله خودش جا زده حالا کدومه متاهله مجرده متوهمه معلوم نیست 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
دعاکنیددیگه نیاداینجادرسته خونه بابامه ولی من اینجاهستم سهم منه تااون

کی گفته سهم توئه؟😐 چقدر پرویی چون تو داخشی سهم توئه؟🤣🤣🤣 

چقدر بچه ای

خوشبحالش که بلاکت کرده منم جاش بودم همینکارو میکردم 

پیرینسس🎀🤍

کی گفته سهم توئه؟😐 چقدر پرویی چون تو داخشی سهم توئه؟🤣🤣🤣 چقدر بچه ایخوشبحالش که بلاکت کرده منم جا ...

تاپیکاش بخون عزیزم فیکه چند تا تاپیک قبل برعکس گفته گفته متاهلم و خانوادم و بلاک کردم و...

عزیزم تاپیکاش بخون چند تا تاپیک قبل برعکس گفته دقیقا همون خواهر متاهله خودش جا زده حالا کدومه متاهله ...

رفتم دیدم اره اینجا میگه مجردم یه جا گفته من متاهلم خواهرم مجرده یه جا دیگه ام گفته بچه ۸ ساله دارم کتکش میزنم 😳🤔🤔🤔

نمی‌دونم چه سودی میبرن الکی میگن 🥴

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
رفتم دیدم اره اینجا میگه مجردم یه جا گفته من متاهلم خواهرم مجرده یه جا دیگه ام گفته بچه ۸ ساله دارم ...

یه بار خواهر متاهلست یه بار مجرده هر دو هم از خواهرش بدش میاد دو شخصیتیه

یه بار خواهر متاهلست یه بار مجرده هر دو هم از خواهرش بدش میاد دو شخصیتیه

👌👌👌

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲