2777
2789

وا چرا تیکه تیکه مینویسیو پست میکنی همون اول همه حرفاتو تو یه پیام بنویس 

درضمن مگه میشه نیاد خونه بابات؟! ینی چی چون بچه داره و ازدواج کرده نباید بیاد چون تو درس داریو حوصلشو نداری؟! همینجور که تو حق داری اونم حق داره بیاد مامان باباشو ببینه ینی چی سه ماهه نیومده و قهر کرده چقد آدم مگه قراره زندگی کنه که اییینقد قهرو بحثو دعوا؟ بخدا یه روزی باخودت میگی چرامن اونکارارو میکردم حیف قدر خانوادتو آبجیتو بدون شاید خیلیا دلشون میخواد جای تو بودنو آبجی داشتن یکم شل کن دختر میتونی وقتی میاد خب بری یه جای آرومتر درس بخونی یا اگه حوصله نداری میتونی ارومتر برخورد کنی خیلی اشتباهه کارت خیلی

خدایا شکرت... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم برا خواهرت قطعا خودت روزی مادر خواهی شد و به این درک میرسی بعضی بچه ها هرچقدم بگی بازیگوشن و نمیفهمن چی درسته چی غلط اما اینکه خواهرت به خاطر بچه اش نتونه رابطه درستی با خانوادش داشته باشه بشدت سخته

منم بچم شره و سرهمین موضوع با یکی از دوستام بحثم شد چون همش میزد تو روم انتظار داشت همیشه بچمو بزنم یا دعواش کنم منم به خاطر اون دیگه با کل اکیپ قطع رابطه کردم چون هممون باهم بودیم  الان خواهرت رو درک میکنم اگه خواهرمن این واکنش داشت قطعا قلبم خوورد میشد درصورتی که الانم قلبم شکسته اما دلم خوشه خانوادم عاشق بچمن 

واینم بدون قلبت سیاهه امیدوارم خدا به قلبت مهربونی بتابه 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وسایل های کوچیک ها ک روش حساسی جمع کن یجای قایم کن بچه دست نزنه.  دل خواهرت نشکن ک فردا روز  ی خواهر شوهری از خودت بدتر گیرت میاد.  اون خواهرت مگه بجز خانواده پدری کی پشتته؟؟  اینجوری.  پیش شوهرش بی پشت پناه میشه

من ک میگم حرفهاش فیک. بریم اعصابمون اول صبح خراب نشه

فک کنم پسره چون پسر خاله ی منم خیلی با دختر خالم و بچه اش لج میکشه اما هر چی بیرونش میکنه خالم تو روش وایمیسه میگه تو برو بیرون خونشون دووطبقه ست اون هر وقت دختر خالم میره گم میشه طبقه بالا . منم داداشم بام لج میکشه معمولا پسرا اینجورین

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
من ک میگم حرفهاش فیک. بریم اعصابمون اول صبح خراب نشه

تاپیکاش بخون یه بار خودشو جای خواهره که متاهله جا زده و تاپیک زده سه ۴ تا تاپیک قبل روانیه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار