2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گشتم نبود

نگرد نیس 

همه ی این راه ها رو من رفتم قرص دمنوش آمپول...

فقط باید اراده کنی رژیم بگیری و ورزش کنی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من اوبین روز قرص بوده کسی از قرص گلوریا استفاده کرده

اینم سرچ گوگل

قرص گلوریا نوعی داروی لاغری است که به ادعای سازندگان گیاهی است اما برخی معتقدند دارای ماده مخدر شیشه است. این قرص باعث لاغری ۳ تا ۵ کیلویی می‌شود اما عوارض زیادی داشته و مجوز ندارد. محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نگوووووووووو یانی گلوریا هم خوردی!؟

نه گلوریا رو نه ولی هرررر قرص و کوفت و زهر مار دیگه ای که فکر کنی 

نه گلوریا رو نه ولی هرررر قرص و کوفت و زهر مار دیگه ای که فکر کنی

من شنیدم عوارض داره ولی رون و باسن به راحتی اب نمیشه دیگه کفتم بادا باد ولی عوارضی فعلا ندیدم

من شنیدم عوارض داره ولی رون و باسن به راحتی اب نمیشه دیگه کفتم بادا باد ولی عوارضی فعلا ندیدم

بعدا نتیجه رو بیا بهم بگو 😀

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز