2777
2789
اون آقاهه تو خانه سالمندان کی بودسوال دوم:کتابای بچگیاش رو کی می‌فرستاد ؟سوال سوم : صورت زخمی چکارش ...

اون صورت زخمی بود پیر شده بود فلج شده بود جواد گذاشته سالمندان صورت زخمی بابای مژگان بود ولی فکر میکرد جواد پسرشه اشتباه  کتابها می‌فرستادجواد 

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

اون آقاهه تو خانه سالمندان کی بودسوال دوم:کتابای بچگیاش رو کی می‌فرستاد ؟سوال سوم : صورت زخمی چکارش ...

صورت زخمی

صورت زخمی

بابای مومو

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون اقاهه تو خانه سالمندان همون‌صورت زخمیه ک پیر شدهکتابای بچگیشو صورت زخمی میفرستاد چون اول فک میکر ...

ااااااااااااااااا

چه جالببببببب

پس چرا نرفت سراغ دخترش؟

اصلا قضیه مژگان چی بود؟ که فکر می‌کرده بچه‌اش جواده نه مژگان

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

دیگه بعدش زیاد یادم نیستاما همون الناز مافی هواپیما جوادو هک میکنه و موقع اجرا جلو داورا سقوط میکنه

بعدش میفهمن  کار دختره بوده؟؟

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

جدی قراره بازم حرص بخورم😐همون جایی ک خواب می مونن دیگع ؟؟

اره افرین خواب میمونن

بعد دکتر مهرپرور زنگ میزنه رو گوشیاشون اینا همههه خواب

بعد زنگ میزنه به تلفن خوابگاه عمو شرف میره بیدارشون میکنه

فکر کن برنده نمیشه گروه دخترا برنده میشن 

🕊🏳 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

اااااااااااااااااچه جالبببببببپس چرا نرفت سراغ دخترش؟اصلا قضیه مژگان چی بود؟ که فکر می‌کرده بچه‌اش ج ...

بله تو فصل دوم رفت سراغ دخترش

خب دعوا شد و بردش کلانتری

بعدشم مژگان رف امریکا