2777
2789
تازه نوشته تنهام.اگه یه بچه داره تنهایی چیه دیگه

یکم باروش سخته این چن سالگی ازدواج کرده چن سالگی حامله شده چن سالگی زایمان کرده الان بچش باید هفت ماهه باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بچه خواهر شوهرم بود اون نوشته بود اون تاپیکو با هم حامله بودیم

آها آها ببخشید عجولانه قضاوت کردم ،فعلا وقت زیادداری ان شاءالله به زودی خبربارداریتومیشنویم،چراسقط شد؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
عزیز منو تو سن بارداریمون مثل همه من هنوز سونو نرفتم شما رفتی?چیشد نتیجش?

نه گلم هنوز نرفتم امروز رفتم دکتر واسه 18 سونو نوشت گفت الان زود هنوز قلبش تشکیل نشده بذار تا اون موقع تشکیل بشه بعد برو.شماچی رفتید؟

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘
یکم باروش سخته این چن سالگی ازدواج کرده چن سالگی حامله شده چن سالگی زایمان کرده الان بچش باید هفت ما ...

نه گفتم که اون مال خواهر شوهرم بود دوتا خواهر شوهر دارم یکیش وقتی زایمان کرد منو اونیکی خواهر شوهرم حامله بودیم مال من افتا 

اون تاپیکم خواهر شوهرم زده با گوشی من

نه اصلا شب ساعت دو رفتم دستشویی دیدم لباسم خونیه

عزیزم هنوز که سنت کمه فرصت داری سعی کن به خودت استرس ندی انشالله زود مامان میشی.چند ستله ازدواج کردی؟

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘
نه گفتم که اون مال خواهر شوهرم بود دوتا خواهر شوهر دارم یکیش وقتی زایمان کرد منو اونیکی خواهر شوهرم ...

اهااااا خخخخ کاش میگف خواهر شوهر صاحب پروفایل ادم گمراه میشه

آها آها ببخشید عجولانه قضاوت کردم ،فعلا وقت زیادداری ان شاءالله به زودی خبربارداریتومیشنویم،چراسقط ش ...

خواهش من نه هفته بودم اما بچه تو شش هفته مونده بود 

قلب نداشت

نه گلم هنوز نرفتم امروز رفتم دکتر واسه 18 سونو نوشت گفت الان زود هنوز قلبش تشکیل نشده بذار تا اون مو ...

نه  گفتن 14عید بیا

شما بتات  چند بود?من روز29سیکلم 116بود 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018