2777
2789
عنوان

گوگل😒روز مرد😒😒

229 بازدید | 13 پست

اقا من تو سایت قبل از عید شنیدم 11فروردین روز مرده رفتم دنبال کادو و این چیزاااا خریدم قایم کردم ک روز مرد به شوهرم بدم😑

حالا دیروووووز داشتیم حرف میزدیم من گفتم یازدهم روز مرده گفت عهههه؟رفت تو نت سرچ کرد نوشته بود 14اسفند 😨😨😨😨😨

منو میگی😭

به کل ناامید شدممممممممم

تاابنکه اومدم سایت دیدم شماها هنوز پیگیرین😅

رفتم دوباره سرچ کردم دیدم اشتباه بوده اونی ک دیدم😍

همون یازدهم روز مرده😰

خوشحال گشتم😊😊😊

کادو مادو چی گرفتین؟😅

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

عزیزم امسال دوتا روزه مرده اسفندم داریم😐

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂چ بد

😂😂😂واسه ما که فرقی نداره 

اونا که شوهر دارن باید به فکر باشن😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عزیزم امسال دوتا روزه مرده اسفندم داریم😐

این باز چه مدلشه؟😏

چرا سالهای پیش از این خبرا نبود

از پارسال روز مرد و زن دوتا دوتا شده😐😐

کی پاسخگوئه؟😖

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...
این باز چه مدلشه؟😏 چرا سالهای پیش از این خبرا نبود  از پارسال روز مرد و زن دوتا دوتا شده😐😐 ...

😩 نمیدونم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انتخاب اول آخر ما جوراب است 

حالا یه سال سفید یه سال سیاه یه سال توسی

خیلی بخوام سورپرایزش کنم عرقگیر میدم😆😆😆

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
این باز چه مدلشه؟😏 چرا سالهای پیش از این خبرا نبود  از پارسال روز مرد و زن دوتا دوتا شده😐😐 ...

سلام دلیلش اینه که روزهای سال قمری از سال شمسی کمتره مناسبتها تکرار میشن سالهای قبل هم میلاد امام رضا و اربعین و ایام فاطمیه دو تا شده بود ولی چون روز زن و مرد باید کادو بدیم و بگیریم بیشتر مطرح شد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام دلیلش اینه که روزهای سال قمری از سال شمسی کمتره مناسبتها تکرار میشن سالهای قبل هم میلاد امام رض ...

ممنون عزیزم از توضیح کاملت🌷🌷

من فک میکردم سال پیش به خاطر کبیسه دو بار روز زن داشتیم برای همین امسال تعجب کردم

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...

استارتر عزیز اول که عاشق امضاتم باید با طلا0بدن بنویسن بالای سر اون تاپیکا0که ناشکری میکنن جنسیت جنین دختر شده بعدم امیدوارم سورپرایزت به سلامتی بدون لو رفتن به مقصد برسه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚