2777
2789
عنوان

شیرم کمه

74 بازدید | 3 پست

سلام خانوما من ۵ ماهه زایمان کردم ولی پسرم تمایلش به شیر خشکه ، شیر خودمو نمیخوره دیگ

کم کم داره شیرم خشک میشه ولی هنوز میاد ازش در حد چند قطره ، راهکاری دارید که بتونم شیرمو دوباره زیاد کنم ، اصلا میشه همچین چیزی؟

دوماه به دخترم شیرندادم.بعدش باتیلیت گوشت وزیره سبز ودلستر جو وشله زرد شیرم برگشت.من حتی دوقطره هم نداشتم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دوست خوبم 🌷

🔹 بله، امکان افزایش دوباره شیر وجود داره حتی اگر مقدارش خیلی کم شده باشه. این روند رو "ری‌لاکتیشن" می‌گن.

راهکار :

1️⃣ مک زدن مکرر نوزاد: هرچی بیشتر سینه رو بمکه، سیگنال به بدن می‌رسه که شیر بیشتری تولید بشه 
2️⃣ دوشیدن با شیردوش برقی: حداقل هر ۳ ساعت یک‌بار، حتی شب‌ها. تخلیه مکرر سینه خیلی مهمه.
3️⃣ تماس پوستی  : نوزاد رو بدون لباس روی سینه‌ات بذار. این کار هورمون شیردهی (پرولاکتین و اکسی‌توسین) رو فعال می‌کنه.
4️⃣ تغذیه و آب کافی: مایعات زیاد (آب ساده بهترینه)، غذای متعادل و استراحت تا حد ممکن.
5️⃣ دارو یا مکمل در صورت نیاز: بعضی داروها (مثل دومپریدون یا متوکلوپرامید) می‌تونن با نظر پزشک تولید شیر رو افزایش بدن. گیاهانی مثل شنبلیله هم در برخی افراد کمک‌کننده هستن، ولی همیشه باید با مشورت پزشک باشه.
6️⃣  معمولاً چند روز تا چند هفته طول می‌کشه تا حجم شیر بالا بیاد.

⚠️ مهم: اگر نوزاد وزن‌گیری کافی نداره، حتماً هم‌زمان شیر خشک طبق نظر پزشک ادامه داده بشه تا بچه دچار کم‌وزنی نشه.

🌟 توی کانال یوتیوب ما یک ویدیوی کامل و علمی درباره افزایش شیر مادر و مشکلات شیردهی گذاشتیم که مطمئنم برات خیلی مفیده:
👉 YouTube: DoctorKoodakShoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1