2821
2789
عنوان

افسردگی

431 بازدید | 30 پست

به نام خدا (:

اگه افسرده ای پس بدون از چیزایی که باید لذت میبردی نبردی ؛ به خواسته هات اهمیت ندادی ؛ صدای بدن و روحتو نشنیدی اما خبر خوب اینکه الان میتونی هم انجام بدی و هم گوش کنی بهشون .

افسردگی ارزش اینو نداره که از دیدن ستاره ها ؛ آب زدن به پاهای تازه از جوراب در اومده ؛ صحبت کردن با خدا ؛ نشستن زیر نور آفتاب ؛ دیدن ماه ؛ بو کردن گل ها ؛ بوسیدن عزیزان و اینکه هنوز هستن ممکن بود نباشن ؛ بوی قورمه سبزی و... بگذری(:

من خودم به شخصه صدای اذان هم انگار روحمو نوازش می‌کنه الخصوص با صدای آقای موذن زاده پیشنهاد میکنم(:

پاشو اینارو حس کن زمان منتظر نمیمونه افسردگی هم بهت ترحم نمیکنه ؛ خدا و خودت فقط برای نجاتت هستین(:🪴

دیگه بسه دوران تاریک زندگیت پاشو به سمت نور برو و نوری شو و بتاب به زندگی خودتو بقیه (:

دلی بود(: 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کییییف کردم با این تاپیکت. منم دقیقا همینو میگم به اطرافیانم. ماشاالله به طرز فکرت. افسردگی کیلو چند ...

ممنونم لطف خدا بود که امشب اینو بذارم ؛ باید شکر گزار خدا بود که این نعمت هارو داده (:

کییییف کردم با این تاپیکت. منم دقیقا همینو میگم به اطرافیانم. ماشاالله به طرز فکرت. افسردگی کیلو چند ...

ممنون بابت اینکه به فکر خودتو دیگرانی ؛ دنیا به آدمایی مثل تو نیاز داره .

ممنون بابت نظرت ؛ خیلی خوشحال میشم وقتی نظر میدن🥲

من افسردگی و وسواس بد داشتم

بدددد ازونا که ۱ ماه حمام نمیرفتم

به لطف خدای محمد با ورزش‌و هزار بدبختی  خیلی بهتر شدم

فقط این مدت که وسواس داشتم اعتقاداتم خیلی خیلی ضعیف شده مثلا من از صدای اذان میترسیدم

نوشته بودی صدای اذان رو دوست داری احساس خوب بهم دست داد 

کاش اعتقاداتم دوباره برگرده 

نمیدونی ابجی چیکار کنم اعتقاداتم دوباره قوی شه😟

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

من افسردگی و وسواس بد داشتمبدددد ازونا که ۱ ماه حمام نمیرفتمبه لطف خدای محمد با ورزش‌و هزار بدبختی ...

اولا به خودت افتخار کن که برای نجات خودت تلاش کردی و همه چیز رو لطف خدا می‌دونی خداروشکر که بهتر شدی(:

آبجی ببین دو سه بار که جرات کنی برخلاف وسواس عمل کنی اعتقادات برمیگرده شک نکن .

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز