2777
2789
عنوان

گربه رو از راهرو بردم تو پارکینگ🥹

121 بازدید | 15 پست

مامان گربه بچه شو اومد گذاشت اینجا و رفت😡

طفلک انقدر میومیو می‌کرد منم یکم شیر دادم بهش ولی دارم میرم مسافرت از پله ها بردمش پایین که بره از در بیرون نرفت و تو پارکینگ موند

منم نیستم بهش برسم

عذاب وجدان دارم نمیدونم چیکار کنم کوچولوئه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز که مادرش نیست؟ 

گربه ها میرن دنبال غذا بچه رو رها نمیکنن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

چند روز که مادرش نیست؟ گربه ها میرن دنبال غذا بچه رو رها نمیکنن

یه گربه بود میومد تو راهرو و می‌رفت 

حالا اون اصلا ازش خبری نیست

یهو یه بچه گربه تو راهرو مون پیدا شده دو روزه

یه گربه بود میومد تو راهرو و می‌رفت حالا اون اصلا ازش خبری نیستیهو یه بچه گربه تو راهرو مون پیدا شده ...

یه مراکز حمایت از حیوانات پیدا کن 

ببرش اونجا

یا بذارش بیرون شاید مامانش اومد

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

ببین اگه مامانش نمیاد و مطمئنی بذار دیوار واگذاری رایگان می برند. اینکه تو تاپیکها یکی گفته بیمار ...

یه سرچ کنی میفهمی.حتی یه پزشک فیلم صورت بیمارشوگذاشته ک ازگربه قارچ گرفته