2777
2789
عنوان

شوهرخاله عروسمون به من اینجوری گفته🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 33 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم فامیل نزدیک تر از ایشونم بود حتی می دیدمم نه نگاه می کردم نه سلام و جواب سلام! این نسبتی که شما گفتین غریبه ست

بلاک

”یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

بلاک کن هر جا هم دیدیش سرسنگین باش اخم کن تا دیگه نیاد جلو

من خودمو کنار کشیدم همیشه چندروز پیش هم داداشمینا قرار بود برن خونشون به منم گفتن میای گفتم نه

خود ازاری داری؟ اگه واقعا بدت اومده بود همون موقع حذفش میکردی و بلاک، نه اینکه بیای اینجا بپرسی چیکا ...

باور کردن یا نکردن مشکل خودته عزیز اونایی ک باور کردن نظرشونو گفتن و بلاک کردم 

ماشالله اوضاع مملکت خرابه و ادمها بدتر ک هر اتفاقی بیوفته غیر باور نیستش 🥰

فامیل عروس که هست بالاخره تو مجلسی چیزی میبینیم همو

فامیل عروس فامیل دوماد کیلو چند اون مرز نداره تو چرا احترام بزاری به یه ادم بی شخصیت ..

اون مردک فکر کرده خودت برا اون ارایش کردی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
باور کردن یا نکردن مشکل خودته عزیز اونایی ک باور کردن نظرشونو گفتن و بلاک کردم ماشالله اوضاع مملکت خ ...

منم که بهت راهکار دادم، منتها خودتون از اول باید اون اشغال را بلاک میکردید! یا توی دیدش نرید

فامیل عروس فامیل دوماد کیلو چند اون مرز نداره تو چرا احترام بزاری به یه ادم بی شخصیت ..اون مردک فکر ...

نه بخدا 😐 احترام کجا بود درحد سلام علیک بوده شوخیم زیاد میکرد باهام من جواب نمیدادم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز