2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش

60 بازدید | 10 پست

دو ماهه کاتیم تقصیر اون بود حتی جواب خداحافظیمم نداد دارم روز ب روز بدتر میشم و خیلی دلم براش تنگ شده بنظرتون پیام بدم بهش میدونم کار درستی نیس ولی خیلی دلم تنگ شده به نصف و نیمه نبودنشم راضی شدم😭

نههههه نهههههه نههههههههههه

ساعت از 11 گذشت هیچوقت تصمیم مهمی نگیر 

برو بگیر بخواب تورو حضرت عباااااس

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
نههههه نهههههه نهههههههههههساعت از 11 گذشت هیچوقت تصمیم مهمی نگیر برو بگیر بخواب تورو حضرت عباااااس

دیشب کلی دعا پیدا کردم از نی نی سایت خوندم فک کنم اثرات اوناس انقد حالم بد شده قفسه سینم درد گرفته از حال بدی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیشب کلی دعا پیدا کردم از نی نی سایت خوندم فک کنم اثرات اوناس انقد حالم بد شده قفسه سینم درد گرفته ا ...

طبیعیه داری دوره سوگ رو میگذرونی 

ولی ارزش خودتو بدون

برا کسی که تورو لایق یه خداحافظی خوب ندید، غرورتو زیر پا نذار 

پسرا بلدن کسیو که میخوان تو زندگیشون نگه دارن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
میدونم همه چیو ولی تا باهاش حرف نزنم حالم خوب نمیشه

این خریت رو نکن

تو قبل اون بودی، بعد اونم خواهی بود 

گوشیتو همین الان خاموش کن و بگیر بخواب 

اگه اینکارو کردی مطمئن باش صبح به غلط کردن می افتی 

خودتو کوچیک نکن

شایدم همه چی بهتر شد ؟

شاید هم بدتر شد و حالت داغون تر شد و غرورت شکسته تر شد و شخصیتت خورد تر شد

تو، فقط تو نیستی

تو آینه خانوادتی 

طرف با خودش نمیگه این چقدر بی غروره ؟ مطمئن باش اگه بخواد خودش پیام میده

یه خداحافظی درست حسابی رو لایق تو ندید!! میخوای پیام بدی چی بگی آخه؟

از کجا معلوم تو رابطه نرفته باشه و برای خودشیرینی پیش دختره بدتر باهات حرف نزنه؟

لطفا گوشیتو خاموش کن بذار کنار

یه روزی میفهمی چی گفتم و تشکر می‌کنی ازم

شاید هم بدتر شد و حالت داغون تر شد و غرورت شکسته تر شد و شخصیتت خورد تر شدتو، فقط تو نیستیتو آینه خا ...

میفهمم چی میگی حق با توئه... ولی حالم خوب نمیشه ۲ ماهه روز ب روز بدتر میشم

میفهمم چی میگی حق با توئه... ولی حالم خوب نمیشه ۲ ماهه روز ب روز بدتر میشم

داری دوره سوگ رو میگذرونی

طبیعیه 

ولی درست میشه

یکم صبر کن

سر خودتو به چیزای دیگه گرم کن

کار و درس و باشگاه و‌‌‌...

یه سری تکنیک هست

مثلا اینکه همه حرفاتو رو کاغذ بنویسی و بعد پاره کنی

یا اینکه فرض کنی جلوت نشسته و هرچیزی که رو دلت مونده رو بهش بگی